Jedná se o FF rok výroby 2000 kombi, 1.8 TD, 66kW, země původu D najeto 180 000km, bílá barva, 4x airbag, ABS, klimatizace, hagusy, tažné zařízení, zamykání zpátečky….kilometry odpovídají/ je to od známého/ bez viditelné koroze, poškození, interiér je velice pěkný. Auto je pravidelně servisované. Cena pro mě by mohla být 105 000,- Přečetl jsem komplet celé stránky....tak mě prosím neodkazujte na fórum. Jde mi jen o vyjádření osobního pocitu. Pokud to jde. Jinak jsem rozhodnutý pro FF v kombíku. Motor nehraje roli....tento vůz se prostě naskytl...takže bych nebyl proti ani když by to byl někdy jindy benzín. Měl to v bazaru za 119 tisíc a žádný zájem....teď to tam dal za 109 s tím, že mě by to dal za 105. Majitel ho koupil z Německa před 5 lety s najetým stavem 75 tisíc km. Sám na něm najez za 5 let zbytek. Problém je asi nejvíc v té bílé barvě dle mého soudu a taky v najetých km. Na rozdíl od ostatních aut v bazarech to má najeto poctivých 180 tisíc. Asi i přes všechny rady jak kupovat auto v bazaru se na stav km hledí a každej hledá podvědomě auto se 120 tisíci. Poraďte prosím, nebo jen tak vyjádřete svůj názor. Děkuji přátelé.
Honza
Prosím o radu, podporu, či negativní stanovisko pro koupi FF
-
- Nováček
-
Re: Prosím o radu, podporu, či negativní stanovisko pro koupi FF
já mam 3dv s motorem 1,6 sříbrne metle.kombi je určitě prostornější bílá barva opravdu neni nejlepší ale na to si zvykneš.důležitější je že je bez koroze a km na motoru nejsou zas tak důležité dnes auta běžně najezdí 300-400 tisic samozřejmě při nějakém servisování.nahradní dily taky nejsou žádný velký problém cenou i sehnáním
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
zrovna o vikendu jsem na autoburze mluvil a klukem co tam prodava lestenky, tak jsem se zastavil a rikam mu ze ma zachovaly lak na svem FoFo kombi v dieselu, jak to ma stare a kolik ma najeto.. k memu udivu vysolil rok 99 a najeto 300.000km, udajne bez problemu motor slape jak ma, jen k kastli vyhrknul na me ze uz je tam novy celolak (ponicene z bezneho provozu)
jinak rodice 1.6 16V najeto 180.000km a taky bez problemu
jinak rodice 1.6 16V najeto 180.000km a taky bez problemu

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- hihi
- Zkušený
TDDI - může odejít čerpadlo - jsou tu i z roku 2000 (minimálně 25 000,-), vstřiky (nevím cenu). Odchází poloosy. tyčky stabiizátoru. Alternátor (regulátor v něm). Je s tím potřeba počítat. Že je bez koroze? Kouknul bych se na vnitřní strany dveří kolem "housenky"...
Tohle auto (99rv) mám, čerpadlo jsem platil, některé další drobnosti už taky. Při dnešních cenách nafty je úspora na 100 km oproti 1,8 benzín cca 60,-. Hůř se s tím předjíždí, není to žádné žihadlo. 160km/h je udržitelná rychlost. Bílá barva se dobře udržuje, byť blbě vypadá. Navíc je to statisticky nejbezpečnější barva... Cena 105tis. není myslím přemrštěná.
Tohle auto (99rv) mám, čerpadlo jsem platil, některé další drobnosti už taky. Při dnešních cenách nafty je úspora na 100 km oproti 1,8 benzín cca 60,-. Hůř se s tím předjíždí, není to žádné žihadlo. 160km/h je udržitelná rychlost. Bílá barva se dobře udržuje, byť blbě vypadá. Navíc je to statisticky nejbezpečnější barva... Cena 105tis. není myslím přemrštěná.
FF MK3, 2015, 1.5 TDCi 88 kW
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White
- Ahmed
- Test driver
Bila barva je naopak posledni dobou hodne moderni a luxusni auta se delaji uz snad vsechny v bile
Staci to poradne nalestit a dat poradne kola a je to
Pokud je to auto v dobrem stavu a opravy zadne nebyly, tak si pis, ze prijdou, akorat se mozna slusnym zachazenim posunula doba kdy zacne vsechno postupne odchazet
Tlumice, spojka, cerpadlo, turbo, atd., ale pokud se s tim autem fakt jezdilo slusne, tak to muze vydrzet dalsich 100k. Rozhodnout se musis ty, ale co bys chtel za 105 000,-? Pred 1-2 lety by takove auto stalo 150+

-
- Nováček
Já říkám, že bílá barva pro mě není problém. Když je hezky udržovaná, nikde to není rezavé tak to vypadá i velice hezky. To, že je nejbezpečnější jsem taky už slyšel. No vlastně mi jen vadí, že se tak špatně prodává. Tomu mému známému, ale bude se hůř prodávat i mě. Najeto to má dost, ale odpovídá to myslím roku výroby....jak je obecně známo u bazarových aut se vše přetáčí. A lepší 180 poctivých než 120 přetočených. Mám teď Fiestu a tam se mi pokazilo snad vše co se mohlo pokazit. Je to taky 1,8 ale jen diesel. Na motor si nemůžu stěžovat...ten je snad jediný super....I když jsem už musel rovnat několik ventilů po tom co se potkali...
Asi 4000km před plánovanou výměnou. A pořád měním žhaviče. Každý rok...což není malá investice. Jinak se pokazilo vše...mám novou převodovku, spojku, výfuk...atd. Chci tím jen říct, že snad se mi ta smůla teď vyhne...a když koupím auto tak budu jezdit mezi opravami o něco déle tak jak před tím s Oplem Corsou. Zatím pro mě nejspolehlivější auto. Měl jsem ho 3 roky a žádný problém. Jen běžný servis.
Zatím děkuji za názory a postřehy přátelé.

Zatím děkuji za názory a postřehy přátelé.

-
- Nováček
Zase to o něco obohatí diskuzi o našich oblíbených autech.
Jinak pro Focuse mě přesvědčili i tyto stránky.
Jinak pro Focuse mě přesvědčili i tyto stránky.