Novy FoFo II - kde ho kupit najlacnejsie vo FUN vybave?
-
- Nováček
Novy FoFo II - kde ho kupit najlacnejsie vo FUN vybave?
Ahoj,
chcel som si najprv kupit FoFo II - Fun 1.6 16V - 74kw benzin, ojetinu od roku 2006 do 40.000km. Ale kedze v roku 2008 vysile novy facelift, teoreticky ani nove FoFo nie su moc drahsie a aspon mam istotu ohladom km. Mam presnu predstavu o tom, ake auto chcem, moja jedina otazka je, kde by som ho zohnal najlacnejsie. Skusal som http://www.ford.de a hladal som ford partnerov, ale nepochodil som. Nemate niekto dobry a spolahlivy kontakt na predavajuceho v Nemecku na FoFo II s dobrymi cenami? Alebo sa oplati kupit nove FoFo II radsej v inej krajine? (FoFo II rozumej facelift od roku 2005.)
Dakujem za kazdu odpoved!
Peto
chcel som si najprv kupit FoFo II - Fun 1.6 16V - 74kw benzin, ojetinu od roku 2006 do 40.000km. Ale kedze v roku 2008 vysile novy facelift, teoreticky ani nove FoFo nie su moc drahsie a aspon mam istotu ohladom km. Mam presnu predstavu o tom, ake auto chcem, moja jedina otazka je, kde by som ho zohnal najlacnejsie. Skusal som http://www.ford.de a hladal som ford partnerov, ale nepochodil som. Nemate niekto dobry a spolahlivy kontakt na predavajuceho v Nemecku na FoFo II s dobrymi cenami? Alebo sa oplati kupit nove FoFo II radsej v inej krajine? (FoFo II rozumej facelift od roku 2005.)
Dakujem za kazdu odpoved!
Peto
-
- Test driver
Re: Novy FoFo II - kde ho kupit najlacnejsie vo FUN vybave?
Bez cestovania a zbytocnych vybavovaciek kupis momentalne novu akciovku,napr.TREND X najlacnejsie u nas doma na Slovensku.529 000 skk/vo velmi slusnej a bohatej vybave/
Ak chces auto podla vlastneho vyberu,tzv.skladacku,alebo nebodaj ST,urcite oslov emailom,alebo telefonicky nejakeho najblizsieho dealera v Nemecku a cenu dostanes oproti nasim koncinam ovela-ovela vyhodnejsiu.
Ak chces auto podla vlastneho vyberu,tzv.skladacku,alebo nebodaj ST,urcite oslov emailom,alebo telefonicky nejakeho najblizsieho dealera v Nemecku a cenu dostanes oproti nasim koncinam ovela-ovela vyhodnejsiu.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
neni to az tak pravda , vzpomen si kdyz jsme se bavili o tvem , kdyz jsem ti zjistoval cenu z nemecka na kolik by vysel tvuj tak s handler slevou jsem byl jeste o par tisic výš nez jsi ho koupil tyzirafak píše: Ak chces auto podla vlastneho vyberu,tzv.skladacku,alebo nebodaj ST,urcite oslov emailom,alebo telefonicky nejakeho najblizsieho dealera v Nemecku a cenu dostanes oproti nasim koncinam ovela-ovela vyhodnejsiu.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
lenze ja mam akcny model a tam je cena vzdy vyhodnejsia,takze to sa porovnavat neda a preto som aj pisal,ze ked akciovku,tak najvyhodnejsie u nas.
ak som si auto skladal a nebodaj chcel ST,tak tam to vychadza lacnejsie oprosti SK o skoro 6 000 eur!!!! a to bez srandy a bez zlavy,ktoru ti este nemci urcite daju.
ak som si auto skladal a nebodaj chcel ST,tak tam to vychadza lacnejsie oprosti SK o skoro 6 000 eur!!!! a to bez srandy a bez zlavy,ktoru ti este nemci urcite daju.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak to pak znameho mam 

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Forfoc
- Pokročilý
Jelikož nyní nové auto kupuju tak o tom něco vím. To, že v německém autosalonu se z vás podělaj a nabídnou nějakou extra cenu není pravda. Kontaktoval jsem několik prodejců a chtěl nové auto ve verzi Titanium a žádný mi nenabídl extra slevu.Úplně nejvíc jich ani neodpovědělo. Jsme pro ně stále jen ty drbani z východu. Z těch co odpovědělo, většina není ani ochotna prodat auto bez DPH. U nového auta se totiž musí platit DPH v zemi, kde bude nakonec auto trvale přihlášené. V Česku Focus Titanium kombi nabízejí jen s motorem 2.0 ať už benzín nebo diesel a to ještě za cenu od 665000+ nějaké doplňky cca. za 720000,-Kč.
Takže nakonec auto kupuju na Slovensku, kde 1.8 benzín s doplňky vychází na 500000,-Kč.
Dá se ovšem v Německu sehnat i za cca 450000 (ne u dealerů Ford), ale musí se 3 měsíce čekat a jedná se o reimport z EU, když budete hledat, najdete dost firem, které toto provozují. Protože staré auto jsem prodal a v létě jedu autem na dovolenou, nezbylo mi nic jiného, než vzít to za 500000 na Slovensku, které by mělo být už během pár dnů.
Takže nakonec auto kupuju na Slovensku, kde 1.8 benzín s doplňky vychází na 500000,-Kč.
Dá se ovšem v Německu sehnat i za cca 450000 (ne u dealerů Ford), ale musí se 3 měsíce čekat a jedná se o reimport z EU, když budete hledat, najdete dost firem, které toto provozují. Protože staré auto jsem prodal a v létě jedu autem na dovolenou, nezbylo mi nic jiného, než vzít to za 500000 na Slovensku, které by mělo být už během pár dnů.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja tam mam dobreho znameho a ten mi slevy dava ale nejde to asi pro kazdeho
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
Diky za odpovede, kazdopadne ja by som chcel kupit "nove" FoFo 2, s faceliftom z roku 2005 a nie roku 2008. Predsa tym, ze prisiel novy facelift v 2008 nemyslim si, ze FoFo2 s predoslym faceliftom uplne zmizol z predajni a jeho cena mohla klesnu na zaujimavu uroven, prave kvoli uvedeniu noveho modelu v 2008. Planujem do toho vrazit asi 450.000Sk, max tak 400.000Kc. (Pracujem v CR, kvoli tomu Kc aj Sk).
Aj ked to nove auto bude skor len: nejazdene, ale predsalen to bude nove a v km si budem moct byt isty, nie ako u ojetin.
Alebo rozmyslam nespravne?
Aj ked to nove auto bude skor len: nejazdene, ale predsalen to bude nove a v km si budem moct byt isty, nie ako u ojetin.
- BAZOWSKI
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Podla mna, ked mozes investovat 400k, je uplne super volba to nove. Mas istotu, ze je vsetko OK. Suhlas!
- Forfoc
- Pokročilý
Ford Focus 1.6 Celebration začíná v Česku na 389000,- Kč.
Vybrané prvky standardní výbavy:
Klimatizace
Stereorádio / CD přehrávač s dálkovým ovládáním
ESP
Elektricky ovládaná přední okna
Palubní počítač
6 airbagů
Centrální zamykání s dálkovým ovládáním
Jestli se spokojíš s takovou výbavou, tak můžeš mít faceliftovanou 2008.
Osobně jsem se na auto ptal a hned mi nabídli ještě 10000,- slevu a myslím, že by i přidali nějaké drobnosti. Předcházející model (2005-2007) se už jako nový neprodává.
Vybrané prvky standardní výbavy:
Klimatizace
Stereorádio / CD přehrávač s dálkovým ovládáním
ESP
Elektricky ovládaná přední okna
Palubní počítač
6 airbagů
Centrální zamykání s dálkovým ovládáním
Jestli se spokojíš s takovou výbavou, tak můžeš mít faceliftovanou 2008.
Osobně jsem se na auto ptal a hned mi nabídli ještě 10000,- slevu a myslím, že by i přidali nějaké drobnosti. Předcházející model (2005-2007) se už jako nový neprodává.
-
- Test driver
trosku ti nerozumiem.chces nove,nejazdene,ale aby to nebo FL 2008....tak take uz nenajdes,lebo pred FL model uz je davno vypredany.Priloz nejakych 80 slovenskych a mas funglac Trend X FL 2008-micku v paradnej vybave.Laxius píše:Diky za odpovede, kazdopadne ja by som chcel kupit "nove" FoFo 2, s faceliftom z roku 2005 a nie roku 2008. Predsa tym, ze prisiel novy facelift v 2008 nemyslim si, ze FoFo2 s predoslym faceliftom uplne zmizol z predajni a jeho cena mohla klesnu na zaujimavu uroven, prave kvoli uvedeniu noveho modelu v 2008. Planujem do toho vrazit asi 450.000Sk, max tak 400.000Kc. (Pracujem v CR, kvoli tomu Kc aj Sk).

-
- Nováček
Ok, vsetko jasne
myslel som si, ze este najdem verzie spred FL v normalnych Ford predajniach. Ale aj tak sa mi normalne nechce verit, ze vsetko je uz prec... 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jedine jetou nejakou 2007 s malo km
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých