stala se mi takova divná věc. mastim si to pekne po dalnici a najednou jako bych najednou ubral plyn a pak zase pridal. kouknu a ukazatel rychlosti spadnul na nulu. jinak zadna zmena. cca za 2 km chci odbocit na benzinku tak podradim a najednou ukazatel rychlosti zacne fungovat. zastavim na benzince, vypnu motor a zase nastartuju a vše v pořádku. pak jsem jel jeste asi 50 km a vsechno v poradku.
nesetkal jste se nekdo s takovouhle podivností? diky za odpověď
porucha tachometru?
- ruda
- Nováček
porucha tachometru?
Focus 1,8 r.v.1999
- Vlastik
- Nováček
- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: porucha tachometru?
Vid. FORUM:ruda píše:stala se mi takova divná věc. mastim si to pekne po dalnici a najednou jako bych najednou ubral plyn a pak zase pridal. kouknu a ukazatel rychlosti spadnul na nulu. jinak zadna zmena. cca za 2 km chci odbocit na benzinku tak podradim a najednou ukazatel rychlosti zacne fungovat. zastavim na benzince, vypnu motor a zase nastartuju a vše v pořádku. pak jsem jel jeste asi 50 km a vsechno v poradku.
nesetkal jste se nekdo s takovouhle podivností? diky za odpověď
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... 3da8bd3941
Inak len tak mimochodom,robi to aj mne

Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

- stan
- Junior
mal som takyto problem s golfom III, po zime, najprv mi pri prejazde nerovnosti poskakovala rucicka tacha a asi po tyzdni zdochla uplne a samozrejme nepocitalo km (mal som digitalne pocitadlo) dal som si to premerat v servise vw a ty "zistili" ze to bude cidlo ktore je umiestnene na prevodovke, suciastka cca 2500sk + praca, tak som sa im podakoval doma otvoril kufor a cumel na ten snimac a vsimol som si take 3droty ktore tam viedli, len tak som nimi zacal sklbat a jeden mi ostal v ruke, tak som ho rozstrapkal a zastrcil co najhlbsie spat a zazrak, fungovalo to, mozno aj toto bude vas problem, prinajmensom to za skusku stoji
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW