uz par tyzdnov sledujem toto forum a musim uznat, ze mi velmi pomohlo otvorit oci ohladom FoFo a veci, na ktore si dat pozor pri kupe FoFo. A preto som sa rozhodol poziadat o Vas nazor na tuto ponuku...
Dnes som bol pzriet FoFo v Bratislave v Nikko auto. Vzhladom na to, ze som si dal podmienku rok vyroby 2004 tak v tomto bazare su k dispozicii 3 fofo kombi z roku 2004.
Vsetky auta su dovoz Taliansko. Je to dovezene priamo od predajcu. Vsetky 3 su velmi zachovale ako zvonku tak aj zvnutra. Taktiez ku kazdemu je aj servisna knizka. Odskusal som vsetky tri a predbezne som sa rozhodol pre tmavo sedu metalizu. Najazdene ma 78.000km. Prezrel som s kamaratom cele auto. Interier je velmi zachovany. Pedale nezoslapane, volant neposkodeny iba riadiaca paka trosku osuchana (nie moc). Nastartovalo na prvy pokus. Otacky v poriadku, bez vykyvov. Taktiez skusobna jazda O.K. Motor bol sice spinavy avsak ziadna stopa po oleji. Pneumatiky su dobre, ziadna nieje viditelne poskodena alebo zjazdena. Ma pravidelny profil. Taktiez servisna knizka vyzera v poriadku. Auto bolo 4x na servisnej prehliadke.
1. kontorla pri 17.133km (18.1.2005)
2. kontorla pri 38.006km (21.11.2005) v inom servise ako prva kontorla, dalsie iba tu..
3. kontorla pri 49.230km (4.9.2006)
4. kontrola pri 70.510km (24.9.2007)
Dalsia kontrola je planovana na 90.000km. Jedine co mi vsak vrta v hlave je, ze si nejsom isty ci razitko je razitko servisu. Este ze mame v rodine osobu, ktora hovori po taliannsky. Je tam telefonne cislo tak to skusime prezvonit a popytat sa.
aby som nezabudol, tu je link na to auto... http://ford-focus-combi.autobazar.eu/card.php?id=503798 a par fotiek...
Dalsia vec, ktora ma zaujala je licovanie laveho blatnika s dverami vodica...
Dolu pri prahu je medzera cca. na velkost malicku a smerom hore sa zuzuje na normalnu hodnotu. Neviem ci tomoze byt od vyroby alebo je meneny blatnik. Chlapik v bazare bol prijemny, nesnazil sa nic schovat a ak som sa pytal na akukolvek aj hlupost tak mi to s kludom vysvetlil a ukazal. Vopred Vam dakujem za Vas nazor...