Panove asi mi nic jineho nezbyva a opravdu budu muset kontaktovat Fogiho. Dnes jsme zase vyrazili hledat fokuse. A...
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6013009
tenhle byl prvni na rade...a na prvni pohled jaks taks, ale pak to zacalo..zadni dvere kompletne prorezle..motor je sice umyty, ale vsude v rozich je takovy zvlastni sajrajt - podle slov prodejce ochrana proti korozi. Jinak sevisni kniha vedena do 100 000km, slusny interier, ale totalne oslapane pedaly, radicka a volant..takze deklarovanych 103 000km podle me ani nahodou. Spis tak 200tis km bych veril. Motor naskocil hned, ale kdyz chtel prodejce vyjet hned chcipnul. Jinak jizda..takova divna, v aute byl dost slyset vyfuk a navic podle slov pritelkyne vzadu cvakaly dvere pri prejezdu nerovnosti.
Muj odhad, auto pravdepodne proslo mensi havarkou na levy bok, ale rozhodne nema najeto 100tis km deklarovanych serviskou, spis tak 200 a vic. I kdyz interier krom volantu, pedalu a radicky neprojevoval znamky opotrebeni. Auto nema klimu..takze nic. Jinak prodejce celkem ochotny a slusny. Ale o voze nevedel temer nic.
Dalsi byl na rade..
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6251019
Nebudu to zdrzovat..prodejce se tim ani nijak natajil a rekl to hned, vuz byl bourany zepredu..takze pro me ne. Jinak udavane km pravdepobne jsou skutecne, opotrebeni uvnitr je temer minimalni. Kdyby nekomu nevadila bouracka tak celkem zajimave auto.
A dalsi byl..
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6160258
bohuzel auto neni do pristiho ctvrtka k dispozici, podle slov prodejce je nebourane v dobrem stavu..ale po zkusenostech uz neverim ani slovo..ale auto jsem nevidel..takze me ceka az ve ctvrtek pokud do te doby nevyberu.
Jinak se musim priznat ze jsem neodolal a protoze jsem mel cas, zasel jsem navstivit AAA. Byl jsem tam poprve, ale o AAA mam precteno dost, tak jsem byl velmi skepticky a opatrny. Takze muj prispevek do serialu AAA: Byl jsem navstivit jak prodejnu v HK a v Pardubicich. Nejdriv HK, prodejce u me byl behem 2 minut co jsem vstoupil, velice milym hlasem (ne ze by to bylo to hlavni pri koupi auta, ale chovani nekterych bazaristu, kdyz je musim tahat z budky..a s trochou nadsazky "premlouvat" aby mi to alspon odemkli) me oslovil jestli mam o neco zajem. Kdyz jsem mu rekl svoji predstavu tak jme zavedl k focusu
http://www.aaaauto.cz/cz/ford-focus/car.html?id=131768
dosel pro klice,nastartoval, vyjel z rady, otevrel kapotu, vsechny dvere, kufr, ukazal mi par veci (vad na krase, ale tedy pouze tech kterych by si vsiml asi kazdy) a rekl mi ze si autu muzu prohlednou po jak dlouhou dobu chci a ze skoci pro slozku od vozidla. Takze pristup v tomhle ohledu celkem fajn. Ale ted k samotnemu fokusu, na vozidle z vnejsku docela dost skrabancu od klicu a parkovani, ale vnitrek...asi v tom jezdilo nejake prase, interier nebyl ani tak opotrebeny jako spinavy. strop..calouneni...podlaha..vsude same cerne fleky..snad od oleje nebo neco podbneho. Jinak po chvilce bazarista prisel, sedel jsem zrovna na miste ridice, nasedl a jestli se jedem projet. Ja odmitl..ze bohuzel auto je moc spinave a ze to neni to co chceme a navic ze ja bych nebyl kupec..ale ze auto chce muj otec. A ted prisla docela "bomba", zeptal se jestli jsem z HK a ja ze ne..ze jsme z Chrudimska a nabidl mi ze pro otce muzeme do Chrudimi cca 30km zajet a pojmout to jako testovaci jizdu. Trosku mi tim vyrazil dech, ale stejne jsem odmitl, ze ne ze hledame auto v lepsim stavu. Jinak jsme asi jeste 10 minut vedli konverzaci ve stylu ze fokus je drzak, ze motor vydrzi 300 000km...a ze by ani nebyl problem to da na zvedak, popripade zaplatit 1000Kc zalohy a domluvit se na konkretni cas ze bychom mohli privest vlastniho mechanika a pouzit jejich servis. Takze zkusenost celkem zajimava. Ale zas na druhou stranu, kdyz jsem je pozadal o kupni smlouvu abych si to mohl doma prostudovat, tak se kroutil jak had..takze zakopanej pes je asi nekde tady v tom. Potom jsem se rozloucili a ja jel smerem AAA Pardubice.
Bohuzel musim jit..takze dalsi moje poznatky napisu az vecer.