V prvom rade chcem pochvalit toto forum. Našiel som ho cez googla.
V dohladnej dobe totiž zvažujem kupu auta. Silnym favoritom je prave Focus II. Dá sa povedať, že som už rozhodnutý. Ešte neviem ako na tom budem finančne a či sa mi teda podarí kupiť nove alebo dotiahnut nejaku jazdenku z nemecka a pod. Myslim, že teraz ked prichádza Focus III, tak dvojka pôjde cenovo trosku dole. Teda v to aspon dufam, ze budu vyhodne akcie. O aute som uz precital par recenzií, velmi sa mi páčia aj vlákna na tomto fore.
K veci..: Jedinou mojou podmienkou je, aby auto malo automaticku prevodovku. A o nej som prave vela info nenasiel. vlastne skoro žiadne. Som totiž vozíčkar a budem si musieť dat auto prerobit na ručne ovládanie. No a prave z toho dôvodu je pre mna automat podmienkou. Pretože pri manualnej prevodovke by sa musela domontovavat elektronicka spojka a tá sa rada kazí /mam info od "kolegov" vozíčkarov/
Takže by som poprosil tych ktorí maju focus automat aby sem napísali čo najviac postrehov, rád, ako auto zabehnut, aku ma spotrebu, na co davat pozor atd.. Po Fiate 125p A škode 120 to bude moje najlepsie auto, tak si musim dat záležat

Vdaka
EDIT: Poprosil by som admina alebo moderatorov aby temu presunuli do spravnej sekcie "motor". Akosi som to omylom zaradil sem.