Funguje vam (co mate model collection) signalizace nizke hladiny vody ostrikovacu? Pac v manualu nejak moc nerozlisujou to, jestli to tam byt ma nebo ne a v seznamu varovnych hlaseni palubniho pc to je, ale mi to nic nesignalizuje
FFII - signalizace nízké hladiny vody v nádobce ostřikovače
- Ahmed
- Test driver

FFII - signalizace nízké hladiny vody v nádobce ostřikovače
FFII collection - signalizace nizke hladiny ostrikovacu
Funguje vam (co mate model collection) signalizace nizke hladiny vody ostrikovacu? Pac v manualu nejak moc nerozlisujou to, jestli to tam byt ma nebo ne a v seznamu varovnych hlaseni palubniho pc to je, ale mi to nic nesignalizuje
- miro
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
To mi neříkej, že to nefunguje
V seznamu vlastností jsem to četl, tak s tím počítám. Ale ještě jsem se nedostal až na dno, takže jsem neměl možnost zjistit skutečný stav věci.
Asi začnu stříkat častěji a více

V seznamu vlastností jsem to četl, tak s tím počítám. Ale ještě jsem se nedostal až na dno, takže jsem neměl možnost zjistit skutečný stav věci.
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver

- vcedula
- .

tiez mi to nefunguje. Uz som tusim 2-3 krat vyprazdnil a ziadna signalizacia 
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že moje vášeň pro manuály se ti zažrala hluboko do podvědomízewl píše:-Ladis-: precti si poradne manual a uvidis![]()
Si děláš srandu, ale to už bude druhé zklamání, kterého se dočkám. Na webu fordu jsem si stáhnul specifikaci Collection (kterou už tam teď nemají) a teď vidím, že to nějak nesedí.
Např:
Kód: Vybrat vše
Vyhřívané čelní sklo a trysky ostřikovačů (zahrnuje úpravu jasu ukazatelů přístrojové desky)A teď nepojede ani toto?
Kód: Vybrat vše
Kontrolky nízké hladiny paliva v nádrži a nízké hladiny kapaliny do ostřikovačůFord Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak ked ti nepojde ani to, tak to je uz vazne "hnus"-Ladis- píše:A teď nepojede ani toto?Kód: Vybrat vše
Kontrolky nízké hladiny paliva v nádrži...
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Je to hnus 
Nejde o to, jak je to vážné. Jde o princip. Neměli to psát....
Nejde o to, jak je to vážné. Jde o princip. Neměli to psát....
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Ale aby to nevypadalo, že si jen stěžuju:
pominu-li, že budu muset hlídat hladinu vody do ostřikovačů sám (
) tak jsem s Focuskem nááááramně spokojený. Ať mám náladu sebehorší, sotva do něj sednu, tak su šťastný a spokojený jak blecha

pominu-li, že budu muset hlídat hladinu vody do ostřikovačů sám (

- mehturt
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Takže abychom se vrátili k tématu:
Dle sdělení zákaznického centra Fordu (napsal jsem jim mail a ozvali se zpět na telefon) signalizace nízké hladiny kapaliny do ostřikovačů v Collection JE.
Zařiďte se podle toho
Jinak jsem se ptal i na to nastavení osvícení palubky, které by mělo u Collection být, pokud je vyhřívané přední sklo: ano, být by mělo. Pokud není, je potřeba kontaktovat dealera a podle VIN dohledat proč tomu tak není
Dle sdělení zákaznického centra Fordu (napsal jsem jim mail a ozvali se zpět na telefon) signalizace nízké hladiny kapaliny do ostřikovačů v Collection JE.
Zařiďte se podle toho
Jinak jsem se ptal i na to nastavení osvícení palubky, které by mělo u Collection být, pokud je vyhřívané přední sklo: ano, být by mělo. Pokud není, je potřeba kontaktovat dealera a podle VIN dohledat proč tomu tak není