Výbava
-
- Test driver
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by mne opravdu zajímalo jak jsi na to přišel? Najeď si třeba na S-AUTO a tam se jukni na výbavy prodávanejch Ochcávek a Focusů. To byl taky jeden z důvodů, proč jsem koupil Fíka. Za stejný prachy v mym případě cca 200000,- bych kopil Ochcávku se stejnou výbavou, ale tak rok 2001 a to kdo ví jestli. Škodovky jsou všeobecně u nás předražený.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- canndale
- Zkušený
Hm.. neviem, ale poovnavat fika z oktaviou.. mno dobre.. zacal by som tym, ze focus kupis drahsie preto, lebo je to kvalitativne iny voz, inak spracovany, nehovoriac o vyssej kvalite jazdnych vlastnosti vdaka nezavislemu zadnemu zavesenu a mozem pokracovat..
Ak ces porovnavat vybavy, motorizacie a karosarske verzie, treba porovanvat nove auta...mam pocit ze tam je na tom focus dokonca cenovo lepsie, pretoze oktavky su predrazovane..
Minule mi povedal jeden znamy v prospech oktavie: ale oni maju lacnejsie nahradne diely.. tak som mu odpovedal ze ano, maju, vsetko co sa musi vyrabat vo velkom objeme je lacne, ked sa furt kazia.....

Ak ces porovnavat vybavy, motorizacie a karosarske verzie, treba porovanvat nove auta...mam pocit ze tam je na tom focus dokonca cenovo lepsie, pretoze oktavky su predrazovane..
Minule mi povedal jeden znamy v prospech oktavie: ale oni maju lacnejsie nahradne diely.. tak som mu odpovedal ze ano, maju, vsetko co sa musi vyrabat vo velkom objeme je lacne, ked sa furt kazia.....

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- michalPO
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výbava
Absolútny súhlas s Candalle. Fofík s príjemnou výbavou (6006CD, autoklima, park assistent, palub.pocitac, el. okna a späťáky, elektróny) predbieha Oktávku v rovnakej cenovej relácii. A hrdým majiteľom oktávky, ktorí tvrdia že majú v podstate VW odkazujem, že od VW majú iba to jediné a najkrajšie TDI - nothing else..
to candalle: Tomu známemu si to pekne povedal. Som zvedavý aká bola jeho reakcia, čo na to povedal ?

to candalle: Tomu známemu si to pekne povedal. Som zvedavý aká bola jeho reakcia, čo na to povedal ?

Adelka A4 2.5TDI V6 132kW Quattro 2003
Ex::Honda Civic 3D 1.6vti 118 kW EK4 '98 red | Ford FOCUS 1.8TDCi 74kW 2004 XTrend combi | Ford KA 1.3 EFI 1997 | Ford MONDEO 1.8 16V 1993
Ex::Honda Civic 3D 1.6vti 118 kW EK4 '98 red | Ford FOCUS 1.8TDCi 74kW 2004 XTrend combi | Ford KA 1.3 EFI 1997 | Ford MONDEO 1.8 16V 1993
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já si teda myslím, že na ochcávky jsou náhradní díly zpravidla dražší, než na fokusy. A to že v některých položkách celkem o dost. Když jsem sháněl auto, tak jsem to porovnával. Mám na mysli takové ty nejběžnější věci, které se zkrátka měnit musí.
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já musím taky konstatovat, že díly na ochcávku jsou dražší, všeobecně, tedy pokud neporovnáváš u forda origo a u škodný druhovýrobu, není to určitě z důvodu našeho vzhlídnutí se ve Focusech, ale čistě realita, myslím, že cena za servisní práci je taky někde jinde.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mám na mysli originální díly v obou případech. Kolikrát se až člověk diví, jak levné jsou origo díly ford. Např. svíčky motorcraft 86 kč/ks. Mechanik chtěl dát champion 120 kč /ks, že budou levnější. Co se týká výbavy, abych se vrátil k tématu, palubní počítač u fofo I je spíš taková parodie, stejně jako manuální klima. V tom byli u VW o krok dál...
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
proč myslíš PP parodie ? já mám ghia a nepřipadám si, že by mi něco scházelo a vzatáčkách to stejně nepotřebuju když ochcávkám ujíždím nebo do kopečka mezi PE a Humpolcem 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To jsem nepochopil, proc by mel byt BC parodie? Ja ho mam a jsem plne spokojen. A manualni klima taky parodie? Nejak nechapupetulka píše:....palubní počítač u fofo I je spíš taková parodie, stejně jako manuální klima....

- racetiger
- Junior
Manu klima u FF a aut z VW je temer stejna tak jaka parodie?
Mam srovnani s obema a oboji je totez ,tam ti nejak nerozumim.

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já taky, ne, ale mám v autě samou parodii jak klimu tak BC
a zatím mi vše vyhovuje, alespoň mi to nikdo nekrade 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já měl na mysli umístění PC a jeho desing. Sám ho nemám a když jsem ho v pár autech viděl, nebyl jsem si jistý, co to vlastně je
K té klimatizaci asi tolik, digiklima v ochcávce mi přijde zdařilejší co se týká vzhledu i ovládání. To jsou asi jediné plusy, které na ochcávce vidím