Pri prejizdeni nerounosti mi neco tlumene lupe vlevo vzadu(bud to je pod autem , nebo pod calounenim, je to podobny zvuk jako, kdyz je spatny silentblok, nebo jako kdyz lehce klepne vyfuk do podlahy, ale vsechny silentbloky i vyfuk mi zkontrolovali a vse se zda v poradku (sam jsem byl u toho, tak jsem na to dohlizel

. Pak jsem tedy doma rozdelal calouneni na 5tych dverich a levem podbehu(jestli tam treba neco neni volny), vyndal jsem rezervu, kryt rezervy podlozil molitanem , sundal roletu, ale nic volneho jsem nenasel. Pak jsem zavrel kamose do kufru a byl se s nim projet, mysli ze to jde zespoda. Taky jsem zistil, ze to pravidelne lupne vzdy, kdyz se stacim-couvam na dvur, tj. kdyz jde leve kolo nahoru , cca 10cm vysoka sikma nerovnost-obrubnik na lezato (ostatni kola jsou na rovne silnici). Zkontroloval jsem tedy i lozisko na vuli, ale zda se dobry, tak uz me napada jen tlumic. Je mozny , ze by to delal tlumic ? Nebo je pod podlahou jeste neco co mi stale unika a mohlo by to klepat-lupat? Staci pustit radio a neni to slyset, ale desne me zere , ze neni fofo OK..

Ford Focus MK3 hatchback Titan. 1.6 EcoBoost 110kW