Palubní počítač - dojezd km
-
- Nováček
Palubní počítač - dojezd km
přestal mi ukazovat dojezd km na PC,ostatní funkce jsou OK.Nemáte s tím zkušenosti?Ani nevím odkud je hodnota pro dojezd vyvedena,tuším asi z paliv.nádrže.Možná bude problem tam.Dík za rady.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
me se stalo ze jsem mel dojezd asi 3km , natankoval jsem za 400 a dojezd mi dosel na nulu tak jsem jezdil asi den stale s nulou a dalsi den jsem dal za 500 a najednou byl dojezd normalni .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Mohi
- Nováček
Tak konecne som nainstaloval PC do svojho Fikusa, vsetko bezi super, az na info o dojazde v km, a resetovanie.
Aby som trochu upresnil, pri vypnutom motore mi ukazuje vsetky funkcie dokonca i dojazd co je fajn, ale po nastartovani mi dojazd neukazuje, nic ziadne cislo, je tam len km. PC mam namontovane len 2 dni a este som netankoval, no predpokladam ze aj za jazdy by mi to malo ukazovat nejaku hodnotu ale mne to tam neukazuje proste nic.
- Tak by ma zaujimalo kde by mohol byt problem...
- Co by ma zaujimalo ako je mozne resetnut PC, v manualy som sa docital ze bud sa to da alebo nie a tomu akosi nerozumiem.
Aby som trochu upresnil, pri vypnutom motore mi ukazuje vsetky funkcie dokonca i dojazd co je fajn, ale po nastartovani mi dojazd neukazuje, nic ziadne cislo, je tam len km. PC mam namontovane len 2 dni a este som netankoval, no predpokladam ze aj za jazdy by mi to malo ukazovat nejaku hodnotu ale mne to tam neukazuje proste nic.
- Tak by ma zaujimalo kde by mohol byt problem...

- Co by ma zaujimalo ako je mozne resetnut PC, v manualy som sa docital ze bud sa to da alebo nie a tomu akosi nerozumiem.

Ford Focus 2.0i 16V HTB made2k Pacific Green

- boss99
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Mohi
- Nováček
Ano to je on
... konecne som si nasiel chvilku (trvalo mi to cely den, kym som vsetko pozapajal, no zatial len v kabine, akurat som si nebol isty tym poslednym bielym dratom, ktory ma ist na diagnosticky konektor K-line. Predpokladal som ze je to konektor, ktory je zamontovany do plastu pod volantom na pripojenie diagnostiky, tak som ho tam zapojil na pin 7.
Dufam ze je to tak spravne....

... konecne som si nasiel chvilku (trvalo mi to cely den, kym som vsetko pozapajal, no zatial len v kabine, akurat som si nebol isty tym poslednym bielym dratom, ktory ma ist na diagnosticky konektor K-line. Predpokladal som ze je to konektor, ktory je zamontovany do plastu pod volantom na pripojenie diagnostiky, tak som ho tam zapojil na pin 7.

Ford Focus 2.0i 16V HTB made2k Pacific Green