Blikání displeje počítadla
- fochler456
- Nováček
Blikání displeje počítadla
Všiml jsem si, že mi při vypnutém motoru a zamčeném autě poblikává displej počítadla kilometrů. Přijdu třeba večer do garáže, kouknu do Fofíka a na palubce si vesele poblikává display. Nic neukazuje, jen si tak bliká. Kde může být problém?
ford focus hatchback ambiente 1999-TDDI, Stříbrná metla.
- fochler456
- Nováček
Nemám BC, mluvím o počitadle kilometrů pod tachometrem. Taky jsem zvažoval kraťas. Protože po prvních jízdách jsem zjistil, že mi padají všechny ručičky a blikaj kontrolky jako na hracím automatu. Ale to jsem vyřešil nákupem nové baterky a od té doby je klid, jen to blikání mě dost štve.
ford focus hatchback ambiente 1999-TDDI, Stříbrná metla.
- fochler456
- Nováček
- Ahmed
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- fochler456
- Nováček
- fochler456
- Nováček
- pepan
- Nováček
Právì jsem chtìl hledat pøesnì tuto závadu ve velkém množství pøíspìvkù v rubrice interiér a hle ona je hned na prvním místì...
Jednodušší odstranìní závady asi neexistuje, co ?
Nechám to až na jaro, doufám, že to není nìjak nebezpeèná závada v el. instalaci.

Jednodušší odstranìní závady asi neexistuje, co ?
Nechám to až na jaro, doufám, že to není nìjak nebezpeèná závada v el. instalaci.

FF Combi 1.8 TDCI Ghia 3/2003 85kW - šedá metla.

- Kobrlik
- Zkušený
Jesli můžu taky přispět svou troškou do mlýna, tak sem dneska byl u kamaráda (rači se neptejte co dělá...stáčí kilometry) a měl sem ty samé problémy se svícením počítadla, tak mi to celý rozdelal a pěkně vyčistil (koukal sem jako puk když sem videl co mi s tím udělal) v tomhle se opravdu vyzná a říkal že z tohodle může jednoho pěknýho dne shořet palubka a v nejhorším případě celý auto,už to prý několikrát zažil u octavií. Nechci nijak strašit... a ve Ford servisech by mě to takhle nerozebrali a nevyčistili, jo vyměnit kolo to by asi zvládli 

- giacomo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blikání displeje počítadla
..ok..diky za radu ..mam stejný problem (hodil jsem novej dotaz za což se omlouvám páč jsem asi blbě napřed hledal) ..za některého dlouhého vlahého letního večera se do toho pustim 

-
- Junior
Poblikávání podsvětlení počítadla při vypnutém zapalování!!!
Zdravím všechny,
dneska jsem zjistil, že mi při vypnutém zapalování (i zamčeném autě) někdy nepravidelně bliká či mžourá, někdy nesvítí a někdy dokonce pořád svítí podsvětlení počítadla km v tachometru
. Asi to nebude žrát moc, ale někde je v elektrice šotek a to se mi nelíbí. Občas se mi svícení podařilo vypnout rozsvícením světel (rozsvítilo palubku) a opětovným zhasnutím - zhaslo vše, ale nebylo to úplně vždycky. Nemáte nějaký nápad?
Díky moc.
dneska jsem zjistil, že mi při vypnutém zapalování (i zamčeném autě) někdy nepravidelně bliká či mžourá, někdy nesvítí a někdy dokonce pořád svítí podsvětlení počítadla km v tachometru

Díky moc.
Ford Focus II Combi 1,6 16V, 2006, 74 kW, Stříbrný