eurodiesel-skusenosti

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Zamčeno
krankl
Nováček
Nováček

eurodiesel-skusenosti

Příspěvek od krankl » 03.11.2007 13:54

Nerozumím proč bylo mé téma o zkušenostech s prodejci uzamknuto bez možnosti psát příspěvky? Na odkazech co uvádí chmelko jsou jen dotazy ale plnohodnotnou odpověd tu nenajdete. Já nechtěl balast o tom jak chci koupit a poraďte, ale aby ti co kupovali napsali ano u XY mě natáhli( chtěli) a nebo u YX jsou korektní vstřícní a neprodají nabořenou šunku jako nový vůz. tak jestli tohle někomu vadilo tak promiňte.

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 03.11.2007 14:05

zaujmom tohoto fora je maximalna prehliadnost, zamkli ta kvoli tomu, že je tu dost vlakien ,ktore riešia eurodiesel a iných predajcov, takže ber, že som to napísal teraz :wink:
chmelko píše: inač u eurodiesel ale v Prahe, maju 2 pobočky som chcel niečo kupit, ale je to klasický bazar...bohužial som natrafil na auto z požičovne zo stiahnutymi km, ale netvrdim, že všetko čo dovezu je zle...
napríklad ale tu sa hlucho pýtal konkretne na eurodiesel, tak nechapem, prečo sa nedalo pokračovat tu:
Hlucho píše:Zdravím,
rád by som už dlhšie presedlal z mojej Cordobky Vario na FF Kombi. Pôvodne som chcel kupovať priamo na Slovensku, ale veľký problém. Potom v Čechách, ale natrafil som na Vás a podľa odporúčaní radšej Nemecko, lebo aj v CZ skoro same podfuky.
Máte niekto skúsenosti s týmito predajcami eurodiesel.cz alebo carstip.cz? Mám predsa len osloviť niekoho na dovoz z D - žeby Fokiho?
Moja predstava bola radšej FF II (2005) ako FF (2004), do 60000 km (max. 80t), tmavý interier (manželka), klima, okná v elektrike, palubný počítač, rádio s CD (asi to zodpovedá výbave Trend), ABS. Ostatné fičúrky môžu byť, ale prežijem aj bez nich. Nad motorom váham 1,6 benzín alebo 1,6 (1,8 ) TDCi; jazdíme 75% mesto, 25% mimo mesto, okolo 10t km ročne. Čo by bolo lepšie a na koľko odhadujete cenu za takýto špás?
Dík za každú dobrú radu.
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... eurodiesel

Tad
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tad » 03.11.2007 16:17

to vlákno sem zamknul já.
přesně jak píše Chmelko, kdyby se tady v každym vláknu řešil každej prodejce a bazar extra tak se z toho všichni zblázníme.

krankl
Nováček
Nováček

Příspěvek od krankl » 03.11.2007 17:17

Tad píše:to vlákno sem zamknul já.
přesně jak píše Chmelko, kdyby se tady v každym vláknu řešil každej prodejce a bazar extra tak se z toho všichni zblázníme.

Ale já měl dojem že o tom to je , pokecat o problémech a poradit ostatním. Každý totiž nemá možnost jet pro svůj kousek s kamarádem automechanikem( nejlépe od Forda) . Proto jsem napsal že nechci aby to bylo o jdu koupit poraďte, ale tam nejezdi tam tě oholí a nebo jeď tam tam jsou dobří. A taky kašli na ně a nech si dovézt od p. YZ z Dolní Horní.
Vše totiž vyprovokoval kamarád , když jsem mu řekl že jsem viděl pěkný kousky u Auto Bush a on na to to bych ti musel ruce urazit tam nic neber. Ale proč to neodpověděl , jen že slyšel že to jsou auta s ňákou vadou. Ale to měl jen z doslechu. Proto jsem chtěl vyprovokovat diskuzi - ano koupil jsem tam a už nikdy. Tak se nezlobte. A osobně nechám si ho dovézt od jistého p. Langa z Mohelnice slyšel jsem jen ta nejlepší doporučení.

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 03.11.2007 17:22

ale ved si si mohol prečítat moj nazor na nich..
každý klasik autobazar, predajca ma jednoduchu rovnicu-za čím menej kupit, za čím drahšie predat...

ja ked som u eurodiesel ich ubil argumentami, že skratka to auto tolko km nema,,a že aj ta serviska mi je nanič, pretože v nej bol zaznam, ktorý prekračuje hodnotu 20tis mi povedali, že nieje problem, vystavit novu...

inak moj kolega ma od nich fofo v totalne plnej palbe..ešte som nevidel fofo ,ktore by tam toho malo viac a je nadmieru spokojny..to je presne to..
ved aj povestným AAA sa podarí vykupit dobre auto a ked ho fakt nechce žiadný ich známy, rodina, tak ho daju do placu, kde je za den prec..

Tad
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tad » 03.11.2007 17:25

nikdo nemá důvod se zlobit. jde jen o to že Chmelko ti nahodil dost odkazů kde se podobné věci řeší. a stačilo by svou otázku umístit do jednoho z nich a zakládaní nového tématu mi přijde zbytečné :wink: :wink:

krankl
Nováček
Nováček

Příspěvek od krankl » 03.11.2007 17:44

chmelko píše:ale ved si si mohol prečítat moj nazor na nich..
každý klasik autobazar, predajca ma jednoduchu rovnicu-za čím menej kupit, za čím drahšie predat...

ja ked som u eurodiesel ich ubil argumentami, že skratka to auto tolko km nema,,a že aj ta serviska mi je nanič, pretože v nej bol zaznam, ktorý prekračuje hodnotu 20tis mi povedali, že nieje problem, vystavit novu...

inak moj kolega ma od nich fofo v totalne plnej palbe..ešte som nevidel fofo ,ktore by tam toho malo viac a je nadmieru spokojny..to je presne to..
ved aj povestným AAA sa podarí vykupit dobre auto a ked ho fakt nechce žiadný ich známy, rodina, tak ho daju do placu, kde je za den prec..

Asi jsi mě zcela nepochopil já neměl na mysli jen ten eurodiesel ale , aby se každý podělil se svou zkušeností . Právě že jak sám píšeš každý bazar hledí levně koupit a co nejdráž prodat, tak jsem to chtěl pojat jako takovou malou obranu proti nim . Když budu varovat ostatní že v tom a vtom bazaru tě oholí a sejde se těch názorů více tak to asi nebude náhoda a kupci ho budou zdaleka bjíždět , tak pak to vlákno má smysl.Chápu že někdo může být zklamán a jiný nadšen ze stejného bazaru nebo prodejce, ale to by nesměla být jen jedna zkušenost ale víc ať si každý udělá o obchodníkovi ( rádobi) svůj úsudek sám.

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 03.11.2007 17:54

myslím, že nenajdeš jediny autobazar..kdeby bol každy len spokojny..podla mojho nazoru..
čim vetší, tým vačšia pravdepodobnost, ze ta oje..u, pretože ta maju na haku, maju dobrých pravnikov, zmluvy a točia to vo velkom..

ak tu niekto mal niekedy konkretny problem, hned ho tu napísal.

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 07.11.2007 13:16

neriesite eurodisel,tak zamykam :arrow:

Zamčeno

Zpět na „Rady prodej - nákup“