Voda pri rezerve

Karoserie, světla, lak ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
polygraph1
Nováček
Nováček

Voda pri rezerve

Příspěvek od polygraph1 » 18.10.2007 06:55

tak kamarati... dnes som nakukol na rezervu a co som tam nenasiel... pri rezerve som nasiel vodu ... neviem si to vysvetlit kde sa tam vzala... :?:
Ford Focus 1.8 TDdi, 90 HP, 3-dv, r.v. 01
Dacia Logan 1.4 MPI,75 HP, 4-dv, r.v. 05

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 18.10.2007 07:54

řekl bych, jestli nemáš stejný problém jako dawl2 http://new.ford-focus.cz/modules.php?na ... c&start=15 :(
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

polygraph1
Nováček
Nováček

Příspěvek od polygraph1 » 18.10.2007 08:27

no cital som si ten odkaz... a asi budem musiet hladat... nemam to az tak ako dawl2, ze pol rezervy pod vodou, ale je to skor tak poriadne orosene.... budem to musiet pozriet...
Ford Focus 1.8 TDdi, 90 HP, 3-dv, r.v. 01
Dacia Logan 1.4 MPI,75 HP, 4-dv, r.v. 05

pancak

Re: Voda pri rezerve

Příspěvek od pancak » 09.06.2009 20:22

Nazdar focusáci,mám stejný problém s vodou u rezervy.Nemohl by mi někdo poradit kudy tam teče!

greengo
Nováček
Nováček

Příspěvek od greengo » 14.06.2009 09:17

Zdravim vsechny. Koupil jsem Focusa, kombajn a problem s orosenou vodou v rezerve mam taky. Doporucuju vsem podivat se i pod koberec v kufru smerem k zadnim sedadlum, tak jsem oroseni nasel taky i kdyz vsude okolo bylo sucho....
Je to pro me tak trosku zahada...
Jedina na co jsem prisel, tak ze se tam voda dostava zpod plast na zadnich dverich kufru, protoze mi voda zustava i v plastove prohlubni jak je zamek kufrovych dveri...
Oddelal jsem vsecky plasty, ale po způsobu vniku vody ani pamatky...
Pro me je jedine mozne vysvetleni ze to jde pres zadni sklo nekde v tesneni....
Pokud nekdo na enco prijde, dejte vedet...

vysky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vysky » 16.07.2009 12:22

nevim jak sem vložit ten odkaz, ale mrkněte na vlákno "zatékání vody"

edit by Quickie: tu je to vlákno: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... C3%AD+vody
Ford Focus 1,6 16v ZETEC-S hatchback 5 dv. r.v.98 Ghia

Culex42

Příspěvek od Culex42 » 16.07.2009 12:33

tento problem som riesil a vyriesil.

dokonca som dosiel az tak daleko, ze som zvnutra rozbral komplet auto od zadu az po predne sedacky. pricina ale bola uplne inde.

na dverach od kufra je ostrekovac zadneho okna a do neho vedie popod stropne oblozenie privodna hadicka. tato predchadza z karoserie do dveri cez taky "klb" schovany v gumovom "tuneli". a prave v tychto miestach, kedze sa dvere stale otvaraju a guma sa namaha a starne, tato hadicka praskla. a pri kazdom streknuti isla voda aj mimo. tato potom stiekla dovnutra a vyskytla sa presne v rezerve. dlho som to nevedel identifikovat, az podla vone, ked som raz mal viacej aditiv (uz neviem ci letna alebo ziman zmes do strekovaca) tak mi zaplo.

riesenie je dost naprd, lebo tu hadicku vymienat nie je prave super a spajat prasknutu gumennu hadicku v tom priestore, ktory tam je je tak isto dost o drzku.

ja som zvolil nakoniec napojenie. vytiahol som obidva konce ako sa len dalo. nasiel som si iny kus hadice, s mierne vacsim priemerom, akurat tak, aby som tie dva konce ledva do nej zasunul z kazdej strany. pomoze ich skusit natriet nejakym lepidlom, nie moc. ked boli obidva konce schovane v tejto novej hadicke. tak som ju nakrajoch este pre istotu utesnil drotom. bolo pred cca 3 rokmi, zatial drzi.

vela stastia.

Odpovědět

Zpět na „Karoserie“