Koupě nového FF
-
- Junior
- akumulator
- Nováček
- Forfoc
- Pokročilý
Myslím, že cena bude podobná jako je na neakční modely. Dej si na stránkách Fordu konfigurátor, navol třeba verzi Trend, zadej tam výbavu co má teď Collection a dostaneš se na nějakých 500000,- Kč a tolik bude stát myslím i novější model.
K té ceně si myslím, že už je nyní tak nízko , že už víc dolů ani jít nemůžou. Myslím, že nenajdeš ve třídě co je Focus, podobné auto se stejnou výbavou za peníze co nabízí Ford.
Tak jsem to vyzkoušel a dostal jsem se na cenu 579000,-Kč
K té ceně si myslím, že už je nyní tak nízko , že už víc dolů ani jít nemůžou. Myslím, že nenajdeš ve třídě co je Focus, podobné auto se stejnou výbavou za peníze co nabízí Ford.
Tak jsem to vyzkoušel a dostal jsem se na cenu 579000,-Kč
- Přílohy
-
- cena trend.JPG
- (47.6 KiB) Staženo 1129 x
- Forfoc
- Pokročilý
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Focus se neprodava, Focus se dava na vrakac, protoze je to auto na cely zivotsalam píše:No to je asi fakt - projel jsem zběžně Tipcars a čtyřletý FF stojí stejně HB i combi.
Ten Aquarius nevypadá zle, ale neokouká se to? Já jsem na svá poslední auta (nová) dával vždy tmavě šedou metalízu.
Jinak jsem zvědavý, jak budeme to auto po pár letech prodávat, páč bude mít najeto dost málo. Na hlavní ježdění máme služební, kde navíc neplatím celý benzín ani na soukromé jízdy, takže s tím Focusem bude fakt jezdit občas jen žena. Takže po čtyřech letech bude mít najeto ani ne 30 tkm. To mi nikdo neuvěří, že to není stočené.

- killerhammer
- Test driver
ja ked sa idem trochu vyblaznit na okresky, tak ma ESPcko stale vytahuje zo sracieksalam píše:A ještě jeden dotaz.
Vyplatí se přidat 20 tKč za ESP? U HB tak navíc dostanu i kotouče vzadu.
Byli jste někdy v situaci, kdy by se ESP hodilo (kdo ho nemá)? Anebo ho vypínáte (kdo ho má)?
Já ho mám na svém Touranu zapnutý, ale to je jiný podvozek a jiné ESP...

ale zavisi to aj od stylu jazdy ktoru preferuje tvoja zena

-
- Test driver
ESP urcite ano.U Focusa je fantasticky vyladene a vobec nekazi pocit zo sportovej jazdi,ale iba upozornuje a jemne koriguje.Odporucam vsetkymi 10-timisalam píše:A ještě jeden dotaz.
Byli jste někdy v situaci, kdy by se ESP hodilo (kdo ho nemá)? Anebo ho vypínáte (kdo ho má)?

- Forfoc
- Pokročilý
No já ESP v autě nemám, takže to nemohu posoudit. Vše je o pěnězích, když máš na to kupovat každé 2-3 roky nové auto a není pro Tebe problém si připlatit za výbavu tak proč si ESP nedopřát.salam píše:A ještě jeden dotaz.
Jak píšeš, tak s autem bude jezdit manželka a to ještě velmi málo. Jestli není závodnice a jezdí opatrně, tak si myslím, že ESP nebude potřebovat.