JJ, díky mrknu. Já teď koukám snad po každém autě, které potkám abych co nejvíc viděl, jak to vypadá. Jenže za prvé jsou dost velké rozdíly podle typu elektronů a za druhé se mi zdá, že není pneu jako pneu. Např. u Barum Bravuris se mi zdá 195/60 ještě docela hezká a naopak u jiných pneu se mi nelíbí, je to vůbec možné? Už jsem někde četl, že různí pochybní výrobci moc nedodržují rozměry pneu.Kvak píše:A pro porovnani, ja mam 195/60 R15 Vredestein Hi-Trac.... muzes juknout do galerie jak to vypada....
To jo, to budu muset. Jinak jsem koukal na tvého fíka a ty pneu nevypadají zle. Počkám ještě na další názory. Nebýt té dost rozdílné ceny, tak by bylo rozhodnuto. Stejně nechápu, proč je pneu 55 s míň materiálem dražší než 60 a to ne o málo.Kvak píše:Nebude zbyvat nez se drzet osvedcenych znacek a gumam typu Nangang apod se vyhnout...
Teď jsem koukal na ty tvoje a musím říct, že se mi to líbí o dost víc než ty 60-kyJenda25 píše:No já mám 195/55 R15 Dunlop sport SP1 a jsem spokojenej, auto vypadá dobře, ale záleží komu se co líbí, 60 tky líp tlumí vybrace a hrboly z vozovky.
No z hlediska ceny, jsem myslel asi Barum Bravuris. Někdo je haní a jiní si je zase nemůžou vynachválit. Ale myslím, že jsou to asi takové nejpřijatelnější pneumatiky na trhu, myslím poměr cena/značka/výkony. Já to auto nemám zase tak těžký, takže by mohly něco vydžet. Prý nejsou moc vhodné na těžká auta.Kvak píše:Zalezi asi na prodejci a typu pneu.... Ktery pneu by sis presne predstavoval?
Tak dík, to jsi mně potěšil. Asi to vyhrajou, levnější už jsou jen pochybné značky, to nebudu riskovat.Kvak píše:Na predchozim aute jsem mel Bravurisky.... a nestezoval jsem si... za rok a neco vzorek skoro vubec neubyl... kraval moc nedelaly a drzely dobre.
Díky za radu, právě ten rozdíl v komfortu nemohu posoudit. Ale na vzhled a jízdní vlastnosti vítěží jednoznačně 55, budu si muset holt připlatit.TripleJay píše:Ja by som pri rozhodovani absolutne neriesil vzhlad, resp. minimalny rozdiel v komforte a urcite by som siel do 55, uz len cisto kvoli jazdnym vlastnostiam ktore budu urcite (ale tiez nie dramaticky samozrejme) lepsie ako 60, co je uz dost balon... Ale ak najazdis 90% meste, tak ber 60.
Cisto len moj nazor
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů