pomoc odtrhnuty kabel
- milanSK
- Nováček 
- Kontaktovat uživatele:
pomoc odtrhnuty kabel
zdravim nedavno som si kupil ff1 tddi a zistil som ze tam mam odtrhnuty neaky zvezok kablov vedel by mi niekdo odfotit alebo poradit v akom poradi maju byt zastrcene tie kable v konektore su tam znacenia 1,2,3 a kable zelenobiely,zltozeleny,zlto hnedy velmi by mi to pomohlo
							- Přílohy
- 

- fotka
- kabel.JPG (49.19 KiB) Zobrazeno 1509 x

- milanSK
- Nováček 
- Kontaktovat uživatele:
- Jenda25
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
- lubec
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
Keď som bol na diagnostike, vypísalo mi to: chyba snímača polohy EGR ventilu a potom som zistil, že mám utrhnutý jeden káblik z toho snímača. Ale jazdím tak stále, nemal som to kedy spraviť  ale žiaden problém nemám
  ale žiaden problém nemám 

ale žiaden problém nemám
  ale žiaden problém nemám 
Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...  
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
						FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
- fplisek
- Zkušený 
- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc odtrhnuty kabel
Tohle bych neřešil, zaslep si EGR ventil a výsledek bude lepší, než připojovat konektorymilanSK píše:zdravim nedavno som si kupil ff1 tddi a zistil som ze tam mam odtrhnuty neaky zvezok kablov vedel by mi niekdo odfotit alebo poradit v akom poradi maju byt zastrcene tie kable v konektore su tam znacenia 1,2,3 a kable zelenobiely,zltozeleny,zlto hnedy velmi by mi to pomohlo
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm:        Galerie

- pelen
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
- milanSK
- Nováček 
- Kontaktovat uživatele:
- dandyta
- Nováček 
Re: pomoc odtrhnuty kabel
milanSK píše:zdravim nedavno som si kupil ff1 tddi a zistil som ze tam mam odtrhnuty neaky zvezok kablov vedel by mi niekdo odfotit alebo poradit v akom poradi maju byt zastrcene tie kable v konektore su tam znacenia 1,2,3 a kable zelenobiely,zltozeleny,zlto hnedy velmi by mi to pomohlo
tak to iste sa stalo mne ,len som mal odtrhnuty iba jeden, opakujem odtrhnuty nie odcvaknuty ,
..tie 3 kable su tam dost silno našpanovane a preto sa ti odtrhli,podla mna je to vyrobna vada .
...riešil som tak: najprv si zoženieš 3-4 cm kablik rovnakeho priemeru ako origoš (v tvojom pripade 3 ks) , odizolujes oba konce ..jeden koniec naletujes do tej koncovky na EGR ventilu a druhy koniec spojis pomocou čokoladky s povodnym kablikom ,samozrejme musis vediet s ktorym .
FF combi, 1.8 TDDi, 66kw , r.v.7/2001