Zamykání zevnitř
- rybka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zamykání zevnitř
Ahoj, potřeboval bych poradit s problémem zamykání zevnitř. Normálně se po zamáčknutí páčky u dveří řidiče zamkli všechny dveře, ale poslední dobou to spíše nefunguje než funguje.
Když to nejde u řidiče, tak to jde u spolujezdce,ale to je otrava se tam natahovat, nevíte čím to může být?
Když to nejde u řidiče, tak to jde u spolujezdce,ale to je otrava se tam natahovat, nevíte čím to může být?
<div align="left">Ford Focus Combi, 1.6 ZETEC, 10/2001, silver<br></div>
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamykání zevnitř
no takhle to začínalo, pak se mi minulej Fík začal sám zamykatrybka píše:Ahoj, potřeboval bych poradit s problémem zamykání zevnitř. Normálně se po zamáčknutí páčky u dveří řidiče zamkli všechny dveře, ale poslední dobou to spíše nefunguje než funguje.

Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamykání zevnitř
Přesně tak.U mě to funguje stejně a zamyká se bestie.Zatím jediná rada jak tomu zamezit bylo přecvaknutí nějakých dvou drátků.Myslím tomu zamykání....Foqus píše:no takhle to začínalo, pak se mi minulej Fík začal sám zamykatrybka píše:Ahoj, potřeboval bych poradit s problémem zamykání zevnitř. Normálně se po zamáčknutí páčky u dveří řidiče zamkli všechny dveře, ale poslední dobou to spíše nefunguje než funguje.

- rybka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- rybka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
zkousel jsem to klickem....u ridice neotevru vubec, u spolujezdce v pohode, klicem otevru jen dvere spolujezdce...jako by central klicem vubec nefungoval...dalkovy central v klidu fungujeBeri píše:Vypadá to na mikrospínač u řidiče. Oni jsou totiž oba spínače (řidiče a spolujezdce) zapojené paralelně, takže je jedno kterým dáš povel aby se auto zamklo.
To samé se Ti musí projevovat, když chceš auto zamknout klíčkem z venčí (ne s DO).
<div align="left">Ford Focus Combi, 1.6 ZETEC, 10/2001, silver<br></div>
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- PetrB
- Nováček
centrál bez DO oprava mikrospínače
Zdravim všechny Nejdřív mi nešlo otevřít všechny dveře zámkem u řidiče a teď už nejde ani druhym zámkem a chtěl bych se zeptat jak je složitý (zvládnu to doma nebo servis) vyčistit popř.vyměnit ten mikrospínač-jak se rozebírají a kde se dá sehnat ten mikrospínač Díky za rady.
- PetrB
- Nováček
oprava mikrospínače
Tak jsem se dneska pustil do opravy.Rozebral jsem zámek abych vyčistil popř. vyměnil mikrospínač(je to celkem zábava
)mikrospínač vypadal v poho ale při proměření zlobil.Tak jsem ho vyměnil za podobný(musí spínat i rozepínat).Byla to práce asi na 2 hod.ale teď to funguje perfektně 

- PetrB
- Nováček
mikrospínač
ještě dotaz dá se někde sehnat originál mikrospínač do zámku??
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: mikrospínač
Asi vrakoviště,ale podle mě to budou chtít střelit s komplet zámkemPetrB píše:ještě dotaz dá se někde sehnat originál mikrospínač do zámku??

- PetrB
- Nováček
mikrospínač
nevim jestli by mi ho na vrakovišti prodali samotnej v zámku je v konektoru ale pak je celej zalitej lepidlem, když jsem ho vyndaval tak jsem musel použít pilku 

- Fireice
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: oprava mikrospínače
A mohl by jsi sem hodit fotku toho alternativního cos ho tam použïl (tedy pokud máš dva) I když fotka se zabudovanym by byla taky suprPetrB píše:Tak jsem se dneska pustil do opravy.Rozebral jsem zámek abych vyčistil popř. vyměnil mikrospínač(je to celkem zábava)mikrospínač vypadal v poho ale při proměření zlobil.Tak jsem ho vyměnil za podobný(musí spínat i rozepínat).Byla to práce asi na 2 hod.ale teď to funguje perfektně

- PetrB
- Nováček
mikrospínač
tady jsou obr. mikrospinačů jak toho orig.tak "náhrady" (náhrada má horší krytí než orig.je tam mazivo,ale jinej jsem nesehnal)ale našel jsem na netu jiný a zřejmě tam půjdou i lépe napasovat záleží na opraváři (http://www.esoucastky.cz/mikrosp-uzavr- ... +dp103131/) (http://www.gme.cz/index.php?action=deta ... pict=&jaz=)
- Přílohy
-
- náhrada.jpg (19.29 KiB) Zobrazeno 11066 x
-
- original.jpg (16.2 KiB) Zobrazeno 11080 x
-
- porovnani.jpg (18.98 KiB) Zobrazeno 11054 x