Palubní deska
- Baggio
- Junior
Palubní deska
Jenom se chci zeptat jaká má být mezera, tedy jestli tam nějaká vůbec je ,na levé straně u řidiče ,jak končí palubní deska a navazují přední dveře.Na pravé straně ji mám asi tak 0.5cm no možná i mín,ale na té pravé se mě zdá nějaká větší.Jak to máte vy kamarádi.Nemám to kde porovnat.Foki říkal ,že tam jsou nové dveře,ale pořád mě to vrtá hlavou. 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
kolik ? palubka ma ovalne diry tak se da presunout ale musi se toho hodne rozebrat . dival jsem se na moje - jedno cca 5mm vpravo -vlevo natesno , druhe 5mm vlevo i vpravo , dalsi , vlevo asi 6-7mm vpravo na tesno . (2-3mm )
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Baggio
- Junior
- Mysak
- Nováček
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem si všimnul, že mi nesvítí palubka (kontrolky a dig.tachometr ano). Mimoto nesvítily ani tlumená a zadní světla, tak jsem šel hned po pojistkách. Všechno je to na jedné 10A pojistce pod volantem, ale chvíli na to byla propálena znovu. Kam se mám ještě podívat, co je příčinou propalování té pojistky? 

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pruchod dratu v zadnich dverich muze byt nejisty - maly prostor, ostre hrany plechu. Protoze pojistka se neprepali okamzite, proto tam nebude primy zkrat, ale jen asi nariznuty vodic plechem, ktery je uzemnen. Muze se to stat zaviranim zadnich dveri.Jasio píše:Včera jsem si všimnul, že mi nesvítí palubka (kontrolky a dig.tachometr ano). Mimoto nesvítily ani tlumená a zadní světla, tak jsem šel hned po pojistkách. Všechno je to na jedné 10A pojistce pod volantem, ale chvíli na to byla propálena znovu. Kam se mám ještě podívat, co je příčinou propalování té pojistky?
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
pelen píše:Pruchod dratu v zadnich dverich muze byt nejisty - maly prostor, ostre hrany plechu. Protoze pojistka se neprepali okamzite, proto tam nebude primy zkrat, ale jen asi nariznuty vodic plechem, ktery je uzemnen. Muze se to stat zaviranim zadnich dveri.Jasio píše:Včera jsem si všimnul, že mi nesvítí palubka (kontrolky a dig.tachometr ano). Mimoto nesvítily ani tlumená a zadní světla, tak jsem šel hned po pojistkách. Všechno je to na jedné 10A pojistce pod volantem, ale chvíli na to byla propálena znovu. Kam se mám ještě podívat, co je příčinou propalování té pojistky?
osvetleni zadni spz
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Hasicak neni povinna vybava. Je ale doporuceny a nejlepe klasicky od hasicu, ne nejaky sprej. Ja mam jen vetsi sprej, ale ne v kabine, az v kufru a vzdycky rikam, ze ho mam, abych si prostrikal cestu ven a ne na uhaseni auta.Dany píše:Jo to je taky možné, v každém případě s sebou voz hasičák.Když už jsem u toho hasičáku, chci se zeptat, jestli patří do povinné výbavy. Někdo mi nedávno tvrdil, že je to od prvního července povinná výbava a nedávno v televizi bylo, že tomu tak není. Nevíte někdo jak to je??

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: