Cely tyzden potom som jazdil len po meste, tak som si nevsimol ziadny problem, len potom som isiel do prahy a vsimol som si vacsiu hlucnost pneumatik pri rychlosti na 80 km/hod. Dal som si to do spojitosti s "vyvadzanim" na asfalte ale ocakaval som, ze zopar sto kilometrov tento problem odstrani. Ale ked ani po navrate z Prahy (skoro 700 km) sa hlucnost neznizila, pozrel som sa blizsie na gumy a zistil som, ze sa mi pravdepodobne zliali niektore plochy dokopy. Neviem, ako by som to opisal presnejsie, ale zakladny dezen sa sklada z takej sirsej plochy, ktora je rozdelena na dve takou uzsou medzerou. No a kde-tu mam tuto mensiu medzeru zliatu dokopy, pricom aj samotna zliata plocha je sikmo, vyssia cast smerom vpred.
Asi som sa vyjadril zlozito, ale nemate s tym niekto skusenosti ? Na prvy pohlad sa zda, akoby sa gumy prehriali, na niekorych miestach zliazi a akoby ten drsny asfalt este aj naklonil niektore tie plochy dezenu.
Nestalo sa to uz niekomu z Vas ? Nemate niekto trik na to, ako ich "zahladit" ? Viem, jednou z moznosti je jazdit a jazdit a jazdit a po case sa to zarovna, ale nechce sa mi tak dlho cakat...
Pripadne mozem doplnit fotky, teraz sa mi to zdalo zbytocne.
A nechcem citat veci typu "no ty si tomu dal"