nefunkcni ostrikovac celniho skla
- nebohyZdimera
- Nováček
nefunkcni ostrikovac celniho skla
Ahoj, jsem cerstvym ,stastnym vlastnikem ojeteho fokuse. Jezdi to dobre, ale zatim musim resit ruzny drobny problemy. Ted mi nejvic vadi, ze mi nefunguje predni odstrikovac. Kapalinu jsem dolil, zadni ostrikovac funguje, ale predni si jen trosku splichnul a uz nic. Muzete ,plz, nekdo poradit co s tim? Predem dekuju nastotisickrat.... 

- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunkcni ostrikovac celniho skla
A vrčí ten motorek?Pokud ne,tak nemá napětí...,ale pokud ti to na začátku šplíchlo...Je možný,že máš zacpané trubičky...,Ale to nevim jak je pročistit....leda je povyměňovat...Možná existuje nějakej čistič...
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
prefuknut
Ale vazne, mozu byt zapchate trubky alebo aspon mne sa to stalo na starom aute ze priamo pri vystupe ostrekovacov sa vytvoril vodny kamen, tak som to presprajcol nejakou ihlou a bolo to ok, len treba dat bacha aby sa nezalomila ta ihla, to sa uz neda vybrat, teda da, ale treba to rozobrat, resp. vybrat z kapoty

Ale vazne, mozu byt zapchate trubky alebo aspon mne sa to stalo na starom aute ze priamo pri vystupe ostrekovacov sa vytvoril vodny kamen, tak som to presprajcol nejakou ihlou a bolo to ok, len treba dat bacha aby sa nezalomila ta ihla, to sa uz neda vybrat, teda da, ale treba to rozobrat, resp. vybrat z kapoty
- nebohyZdimera
- Nováček
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No nazdar hosi. Ked sme pri tich ostrekovacoch. Nechcem pre to zakladat nove vlakno. Mam na Vás otázočku. Mám dojem, že predné ostrekovače sa niejakým mne neznámim spôsobom dajú polohovať a nadstavyť. To by mi nevadilo tie striekajú OK. Lenze trápi ma zadný ostrekovač na kombi. Je nasmerovaný na opačnú stranu ako má byť. Lebo ostrekovač je na L strane a stierač začína stierať z P. Takže, ked je nejak dobre zasvinene okno tak kym sa gumicky dostane k vode z ostrekovaca tak prejde ten nejaký kúsok. No a pri tom ten jemnulinký prášoček škriabe okno. Nedá sa nadstavyť aj tento ostrekovač? Či jediná možnosť je rozobrať (čo ja neviem) ho a poprípadne navŕtať si tam nejakú tu malinkú dieročku. Vdaka za odpovede
Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla
-
- Test driver
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Urcite sa da, pisu to aj v manualichmelko píše:teraz nechcem kecat, pretože som to nikdy nerobil, ale mam taky dojem, že sa da s tými tryskami jemne manipulovat do stran s jemnym ostrým predmetom..
fakt si nespominam kde, ale niekde som to tak už robil..

- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunkcni ostrikovac celniho skla
Já měl něco podobnýho,ale stalo se mi pouze to že z jednoho ostřikovače mi vypadla hadička,ale na to by jsi asi už přišelnebohyZdimera píše:Ahoj, jsem cerstvym ,stastnym vlastnikem ojeteho fokuse. Jezdi to dobre, ale zatim musim resit ruzny drobny problemy. Ted mi nejvic vadi, ze mi nefunguje predni odstrikovac. Kapalinu jsem dolil, zadni ostrikovac funguje, ale predni si jen trosku splichnul a uz nic. Muzete ,plz, nekdo poradit co s tim? Predem dekuju nastotisickrat....

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jestlisi dobře pamatuji tak zadní ostřikovaš nejde štolovat... je na pevno nastavený.polkiboj píše:No nazdar hosi. Ked sme pri tich ostrekovacoch. Nechcem pre to zakladat nove vlakno. Mam na Vás otázočku. Mám dojem, že predné ostrekovače sa niejakým mne neznámim spôsobom dajú polohovať a nadstavyť. To by mi nevadilo tie striekajú OK. Lenze trápi ma zadný ostrekovač na kombi. Je nasmerovaný na opačnú stranu ako má byť. Lebo ostrekovač je na L strane a stierač začína stierať z P. Takže, ked je nejak dobre zasvinene okno tak kym sa gumicky dostane k vode z ostrekovaca tak prejde ten nejaký kúsok. No a pri tom ten jemnulinký prášoček škriabe okno. Nedá sa nadstavyť aj tento ostrekovač? Či jediná možnosť je rozobrať (čo ja neviem) ho a poprípadne navŕtať si tam nejakú tu malinkú dieročku. Vdaka za odpovede
das AUTO 2,0 TDI PD 103 kw r.v 2005
FORD Focus 1,8 TDCI combi /74kw. r.v 2003

FORD Focus 1,8 TDCI combi /74kw. r.v 2003

- nebohyZdimera
- Nováček
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To jsem rád že ti to pomohlonebohyZdimera píše:Tak slava, uz mi to splicha.Jednak jsem mel zaneseny trysky vodnim kamenem, coz jsem prostoural uzkou jehlou a pak opravdu byla povytazena jedna hadicka cehoz jsem si predtim nevsiml, ale kvuli prispevku od UcuLeLemba jsem to jeste ocekoval a bylo to.
![]()
Jeste jednou diky

- laser
- Nováček
Zdravím, nestříká mi zadní ostřikovač motorek vrčí, ale vody jen kapka rozdělal jsem zadní brzdové světlo a ucpané to tam není. Poraďte mi jak se dostat k nádržce a k motorkům díky.
Focus combi, 1,6, 74 kw, rv.2014,
[img:n8o74c0w]https://www.focus.kvalitne.cz/.gif[/img:n8o74c0w]
[img:n8o74c0w]https://www.focus.kvalitne.cz/.gif[/img:n8o74c0w]
- nego
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: