Zajímali by mě i zkušenosti se samotným K&N filtrem, jen vložkou filtru, bez úprav air-boxu.
PS: Info o čistotě nasávaného vzduchu pls. vynechat. Jsem si toho vědom.
Zkusil někdo K&N filtr, ideálně kit 57S-4000?
- kecup650
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zkusil někdo K&N filtr, ideálně kit 57S-4000?
FORD Focus ST-Line, 2018, EB 1.5, Bluefin 151kW (love it!)
- TomFocus
- Test driver
Re: Zkusil někdo K&N filtr, ideálně kit 57S-4000?
Váha pustí jen to co chce - víc luftu ti nepustí. Zlepší se chvilková okamžitá reakce v počátku akcelerace. Tu utne tlakování IC.
Krom toho ti bude olejicek z filtru špinit váhu.
Krom toho ti bude olejicek z filtru špinit váhu.
- kecup650
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkusil někdo K&N filtr, ideálně kit 57S-4000?
To zní logicky, ale i tak ten počáteční náběh mi zní celkem zajímavě.
Nějakým olejem je to určitě napuštěné, ale je ho opravdu takové množství, aby to začlo zanášet sání a jednotlivé komponenty? Zrovna vyčistit váhu není nic složitého, ale jinde to už tak snadno pryč jít nemusí.
Aha. Ono ST má o jednu sací rouru více, takže to K&N víko z toho kitu teoreticky může zlepšít vnitřní proudění v airboxu, ale pro nás běžné smrtelníky s jedním přívodem patrně nic nepřináší.
Nějakým olejem je to určitě napuštěné, ale je ho opravdu takové množství, aby to začlo zanášet sání a jednotlivé komponenty? Zrovna vyčistit váhu není nic složitého, ale jinde to už tak snadno pryč jít nemusí.
Aha. Ono ST má o jednu sací rouru více, takže to K&N víko z toho kitu teoreticky může zlepšít vnitřní proudění v airboxu, ale pro nás běžné smrtelníky s jedním přívodem patrně nic nepřináší.
FORD Focus ST-Line, 2018, EB 1.5, Bluefin 151kW (love it!)