Zdravím,
řešil někdo špatné zvedání sedačky řidiče? Já musím vždy, když chci posunout sedačku dopředu-dozadu, musím dát sedačku úplně nahoru, abych ji mohl posouvat, navíc, když jí nechám nahoře, nedrží pevně na místě a v zatáčkách se mi naklání, což je docela dost na h...o , hledal jsem po netu a našel jen toto.
https://bazar.automedik.cz/AMD4595619967/ford/focus
Jde mi ale o jinou věc, nevíte kde by se to dalo sehnat nový, nebo jestli by se to dalo použít z jakéhokoliv ff2 ?
Díky za každé info
Mechanizmus zvedání sedačky řidiče
-
- Nováček
Mechanizmus zvedání sedačky řidiče
Ford Focus ST MK2 2006
- gecko-x
- Pokročilý
Re: Mechanizmus zvedání sedačky řidiče
Tvl....v sobotu jsem odvezl do sběru ocesane sedacky, kde to vse fungovalo....
FoFo II 1,6 16V 74kW rv 2007 byl
FoFo II 2,0i 107kW rv 2009
Ford C-max 1,6 ti-vct 77kW rv 2012

FoFo II 2,0i 107kW rv 2009
Ford C-max 1,6 ti-vct 77kW rv 2012

- hunger
- Pokročilý
Jestli se ti sedačka při zvednutí houpe, tak to vůbec nemusí být vadným zvedacím mechanismem, ten drží sedačku nahoře jenom na jedný straně a u spolujezdce to drží nahoře jenom vzpěry a tuhost konstrukce, když vzpěra praskne tak se ti sedačka začne houpat... Jo a ty trubky jsou od forda v rámci úspory provařený jenom z poloviny takže praskají celkem rády a často
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
-
- Nováček
No ono nejde jen o to houpání, když je sedačka nahoře, ale i o to posouvání dopředu,dozadu, je pravda, že už to nějaká doba je co jsem měl sedačku venku (nějak jsem si zvyklhunger píše:Jestli se ti sedačka při zvednutí houpe, tak to vůbec nemusí být vadným zvedacím mechanismem, ten drží sedačku nahoře jenom na jedný straně a u spolujezdce to drží nahoře jenom vzpěry a tuhost konstrukce, když vzpěra praskne tak se ti sedačka začne houpat... Jo a ty trubky jsou od forda v rámci úspory provařený jenom z poloviny takže praskají celkem rády a často

Tam jim je teď dobřegecko-x píše:Tvl....v sobotu jsem odvezl do sběru ocesane sedacky, kde to vse fungovalo....

Ford Focus ST MK2 2006