podložky se změnou rozteče
- misakxt
- Junior
podložky se změnou rozteče
z mýho předchozího automobilu(felície rozteč 4x100) mi zbyly komplet litá kola Alessio Monza 15tky.je mi líto je prodat hluboce pod cenou ale kupoval sem je komplet nový a maj jeto tak 3 měsíce.problém je následující.jak je dostat na 4x108???možností je podložky se změnou rozteče.když opomineme hledisko zákona je to bezpečně?udrží to ta duralová podložka?dělájí se už od 20mm ale když sem to měřil tak by byla limitní šířka 30mm(z důvodu větší bezpečnosti) aby mi to nekoukalo přes lemy(kola jsou šířky 195).tento rok dojedu letní continentaly a disky použiju na zimáky.stejně budu muset na příští sezónu schánět nové pneu i s disky tak mi ty podložky přijdou jako nejlepší možnost(vyšlo by to okolo 4000).poraďte prosím
- Přílohy
-
- e-pneumatiky-cz-foto-orig-alessio-monza-m-jpg-detail-270-350.jpg (27.01 KiB) Zobrazeno 1525 x
-
- Test driver
Re: podložky se změnou rozteče
je to jedna z moznych variant,len by bolo dobre vediet,ake ET maju tie tvoje hlinikace a presny rozmer pneumisakxt píše:z mýho předchozího automobilu(felície rozteč 4x100) mi zbyly komplet litá kola Alessio Monza 15tky.je mi líto je prodat hluboce pod cenou ale kupoval sem je komplet nový a maj jeto tak 3 měsíce.problém je následující.jak je dostat na 4x108???možností je podložky se změnou rozteče.když opomineme hledisko zákona je to bezpečně?udrží to ta duralová podložka?dělájí se už od 20mm ale když sem to měřil tak by byla limitní šířka 30mm(z důvodu větší bezpečnosti) aby mi to nekoukalo přes lemy(kola jsou šířky 195).tento rok dojedu letní continentaly a disky použiju na zimáky.stejně budu muset na příští sezónu schánět nové pneu i s disky tak mi ty podložky přijdou jako nejlepší možnost(vyšlo by to okolo 4000).poraďte prosím
- misakxt
- Junior
podložky
to bych chtěl teď nechat mimo.... zajímá mě hlavně pevnost těch podložek...na rozměr ET se mrknu až budu mít cestu do garáže..dělájí se dva druhy.buď že mi z nich budou koukat zase štefty nebo mají závit na zašroubování origo šroubů z liťákůcož by mipřišlo lepší i estetičtější...ale to už jsou detaily.... 

-
- Test driver
Re: podložky
Tak potom naco sa vypytujes,ked neposkytnes informaciemisakxt píše:to bych chtěl teď nechat mimo.... zajímá mě hlavně pevnost těch podložek...na rozměr ET se mrknu až budu mít cestu do garáže..dělájí se dva druhy.buď že mi z nich budou koukat zase štefty nebo mají závit na zašroubování origo šroubů z liťákůcož by mipřišlo lepší i estetičtější...ale to už jsou detaily....

-
- Test driver
Tak to mas pravdumisakxt píše:protože jak začnu vypisovat všechno okolo tak se diskuze dostane úplně jinam jak to bývá u jiných téma(např se začne řešit značka pneu a pod)...... zajímajímě ty podložky.tak se nezlob

Rozhodne sa vsak treba porozhliadnut po niecom renomovanom
- romosch
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
romosch píše:Dělal jsem už dvoje podložky se změnou rozteče,ale obojí bylo na škodu 120.
Dělaly se z obyč oceli a ten maník byl spokojenej.
Akorát jsem ho od tý doby neviděl tak nevím jestly ještě žije.![]()
![]()

inac ja mam na aute podlozky (eibach) a zazili maximalku, drifty na suchu a drzia "jak od matela", takze ak kupis znackove s certifikatom, nemusis sa nicoho bat !

nemam sice so zmenou roztece, ale to by nemal byt rozdiel. stefty su tam tak ci tak, len by boli inac umiestnene.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
skus pozriet na strankach autotechny, pripadne tam zavolaj, oni su dodavatelmi eibach-umisakxt píše:podložky s atestem sem našel jenom rozšiřovací ale se změnou rozteče zatím ne