Potřeboval bych poradit, jakým způsobem se dá hlasem ovládat telefón.Nemůžu pořád přijít na to,jak to udělat.Zatím jsem postupoval takto:zmáčknu pádlo pro hlasové ovládání--- po pípnutí řeknu telefón --- auto zopakuje telefon --- pak řeknu zavolat jméno --- auto řekne jméno prosím --- já řeknu třeba Marcela (pod tímhle jménem mám v telefonu uložený kontakt) --- no a v tuto chvíli auto řekne JAK PROSÍM --- tak já řeknu zase MARCELA --- no a auto řekne nerozpoznáno a vypne se hlasové ovládání a přepne se zpět na rádio a je konec

Telefón je přes Bluetooth normálně bez problémů připojený.I volání přes handsfree je v autě super, akorát si musím ten kontakt najít ručně tlačítkama na volantu prolistováním seznamu jmen, což je za jízdy docela nebezpečné, protože se musíte koukat na displej se jmény

Zvláštní je,že když řeknu zavolat znovu,tak to opravdu zavolá poslední vytočený kontakt,ale to, že mi to nevytočí kontakt , když řeknu jméno,tak na to prostě nemůžu přijít!
Zkoušel jsem i hlasem ovládat klimatizaci a to funguje bez problémů,tak nevím,v čem dělám při tom ovládání telefonu hlasem chybu?
Prosím o radu jak na to