Já vým,že jsem tu novej a že je to troufalost,ale co takhle nějakej minisrázek v HK???? .rád bych okouknul i jiné FoFo a dozvěděl se pár rad a novinek od těch zkušenějších.
Naposledy upravil(a) NEEO dne 06.09.2007 23:00, celkem upraveno 3 x.
Ford focus 1,6i 16v ZETEC SE, Combi Trend, r.v.2002
A kdy? Začátkem července přez ty svátky jedu do Pardubic na oslavu. Třeba by se chvilka našla, když to bude někde na j. okraji H.K.
BTW: Pokud myslíš i kluky z Prdubic, dej to do názvu vlákna...jakože pro obě města....když už je mezi oběma městy taková ta odvěká rivalita. Nebo už ne ?
Mě to problém nedělá, Hradec mám docela najetej, klidně se přispůsobím . Já teda když jedu po JC, tak si můžu oči vykoukat, jestli někoho nepotkám a ty mi napíšeš, že jezdíš každej den do JC
jenda píše:Mě to problém nedělá, Hradec mám docela najetej, klidně se přispůsobím . Já teda když jedu po JC, tak si můžu oči vykoukat, jestli někoho nepotkám a ty mi napíšeš, že jezdíš každej den do JC
Střecha Sinestar v HK vůbec není špatnej nápad.A Hradečáku je tu myslím dost .Samozřejmě že jsem to myslel pro celé východní čechy i pro Pardubáky a Jičín atd.Jen se domluvit na termínu.I Plšík s tím souhlasí.
Ford focus 1,6i 16v ZETEC SE, Combi Trend, r.v.2002