přední náprava
- NEEO
- Test driver
přední náprava
ahoj fordíci co se týče mého problému tak se mi nepodařilo ho ve fóru najít tak musím svůj dotaz napsat.Při jízdě je slyšet jakoby u předního levého kola(při nízkých otáčkách je to dobře slyšet)takové ufouknutí jakoby při každém otočení kola na stejném místě.nebo jako když je prázdné kolo,ale není.Nevým jak přesněji to popsat.Mohli by to být ložisko,nebo tyčky stabylizátoru,fakt nevým 

- Ahmed
- Test driver
- NEEO
- Test driver
- Ahmed
- Test driver
Muze byt spatna guma nebo rafek, atd. Obcas se stava, ze das nove gumy a auto ti tahne na nejakou stranu...NEEO píše:gumi mám měsíc nové a nijak poškozené nejsou.Etě to zkusím zítra zvednout a zakejvat s ním.Je to jako bych měl něco opravdu na gumě nalepené a podle kola jak se otáčí tak to dělá ten mlaskavej zvuk???
- NEEO
- Test driver
- Ahmed
- Test driver
Nerikam, ze to musi tahnout nebo neco, ale jenom rikam, ze ne vzdycky nova guma znamena, ze je perfektni. Pokud je mas dobre nafoukane a neni na nich zadna necistota, tak bude problem jinde. Tezko rict, jaky je to zvuk, zkus otocit kolem a uvidis. Vzpomen si, kdy ti to zacalo delat, jestli s prezutim na nove gumy, pozdeji nebo driveNEEO píše:díky za snahu jsi kámoš.Ale gumy mám Kléber nové a na nich najeto cca 1000km a nic.Na elektronech.A dnes jsem jel 157km/h z Nymburka na HK a auto sedí jak přibyté a nikam natáhne.Asi to bude někde jinde.ale moc díky asi to nechám na servisu

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem si všim že mi tam něco cvaká...přední levý kolo, neni to moc slyšet, jen když jedu kolem baráků atd!! Ještě jsem na to neměl čas se juknout, ale u Eskorta to nakonec byla opravná sada brzd!!
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
- NEEO
- Test driver
no tak já jsem zvedl auto a zahejbal s kolem a málem jsem se pos....
Měl jsem povolené všechny šrouby a jen bezpečnostní byl dotaženej na krev.Takže pak jsem zkontroloval všechny kola a dopadlo to úplně stejně.Nějakej idio... mi snad chtěl ukrást kola a bezpeč.šroub mu v tom zabránil.Ale levé přední bylo nejvíc a na něm jsem ty zvuky uslyšel a tak na to přišel.
Takže jsem dotáhl všechny kola na krev a je po zvukách.Tímto se omlouvám,že jsem napsal tak hloupý dotaz.A děkuji vám za odpovědi.NEEO 

- Meda
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No otázka jestli Ti v servisu řekli, že by jsi měl po cca 100km matky přetáhnoutNEEO píše:no tak já jsem zvedl auto a zahejbal s kolem a málem jsem se pos....Měl jsem povolené všechny šrouby a jen bezpečnostní byl dotaženej na krev.Takže pak jsem zkontroloval všechny kola a dopadlo to úplně stejně.Nějakej idio... mi snad chtěl ukrást kola a bezpeč.šroub mu v tom zabránil.Ale levé přední bylo nejvíc a na něm jsem ty zvuky uslyšel a tak na to přišel.
Takže jsem dotáhl všechny kola na krev a je po zvukách.Tímto se omlouvám,že jsem napsal tak hloupý dotaz.A děkuji vám za odpovědi.NEEO

- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele: