kufor kombi
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
kufor kombi
nazdar. neviete mi niekto poradit ako sa na FOFO z r. 2003 konkretne kombi odoberá tá umelá hmota (krytka) hned pod sklom. Neštastím sa mi podarilo spravit asi 2x3 cm dieru v tom kryte hned pri zamku tam kde je taka vypukla cast. Chcem to zapepit. Vydim tam 2 srobky na P aj L strane. Lenze bojim sa ked ich odsrobujem tak neviem ako mam tu krytku dat prec. nechcem tam dolamat este nieake zachytnme zubky. Pozeral som aj v knizke jak na to FOFO ale tam to neni. Vopred Vám dakujem za radu.
Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla
- Ahmed
- Test driver
Odsroubovat vsechny sroubky, pomalu potahnout a podivat se, ve kterem miste to drzi a pak to u toho mista chytnout a skubnout, jsou tam ty zacvakavaci nesmysly, tusim, ze 4. Pokud nevyrves najednou vsechno, tak to nezlomis. Je treba jenom zatahnout, ale kousek, abys to jenom vytahnul a neohybal tu druhou stranu, kde to je jeste zacvaknute. Mel jsem to ven 2x a nezlomil jsem nic.
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Odpoved
Ludia tak som to konecne spravil. Nebolo to take tazke len zozaciatku som sa bal aby som nieco neodlomil. Troska taksie islo nasadit ten kryt ale to som sa uz nebal. Trebalo len viac pritlacit, aby tie klipsi zaskocili.Este raz diki vsedkym.
Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla