Ja tam teda krome tvaru mrizky nevidim moc podobneho.
Je to spise evoluce predchozi generace Edge doplnena o soucasny styl masky Fordu.
Je: Ford Focus IV Active X 1.5 EcoBoost 110kW Metallic (galerie) Byl: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie) Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
No kdyz se podivam na predchozi Edge a primyslim k tomu soucasny styl Fordu (ktery je starsi nez Tucson), tak vice podobnosti vidim tam
Je: Ford Focus IV Active X 1.5 EcoBoost 110kW Metallic (galerie) Byl: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie) Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Nonid: ...,,první-pohled,,
Jen to tak vidíme hmm
Já to beru, tak že jsem ing ,,dizajnér,, beru tisíce eur, mám na to měsíce a vyplodím plagiát.
Prostě já bych v mé práci moc nepochodil, kdybych něco odflákl.
FF II meziFL performance1600D upgrade +++ Color blue Galerie
Tak ja musim rict, ze se mi Edge moc libi. Uplne hned bych to koupil radsi nez Q7, XC90, X5.
S tim kopirovanim je to tezky.. Kdyz se auto vyvyji 5 let, nez jde do vyroby..
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
enjoy s tím kopírování je to těžký to jó jsou to roky vývoje, ale tak snad maj špehy co sledují konkurenci
Myslím, že nakonec třeba obě značky na ty obě masky koukaj jak telata na vrata, když to zveřejní
Forda sem ještě neviděl, ale každej den ráno jezdím v Butovicích nebo Stodůlkách kolem desítek vystavených Tucsonů a moc se mě líbí a to suv krom evoque nedávám.