"Vypadlé sklo"
- hape
- Junior
"Vypadlé sklo"
Ahoj všem. Právě jsem přišel od auta, které mi přichystalo nemilé překvapení. Při otevírání zadního levého okna (elektrické otevírání) v tom zapraskalo a okno se odporoučelo do dolní polohy ! Pak už nešlo nahoru, šlo s ním však ve dveřích volně pohybovat, jakoby vypadlo z nějakého úchytu. Nemáte s tím někdo zkušenost, přivítám každou radu. Zítra to budu muset rozebrat a juknout co by to mohlo být. Prosím jak se sundává výplň zadních dveří ? Omlouvám se pokud už se to tady řešilo, ale jsem z toho vykolejen a nechce se mi tady procházet kde co, tak pardˇon. Děkuji za případné rady.
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no jasne...Dany píše:Ulomila se ti taková plastová pakárnička. Je to tu i nafocené, tuším ihrdlick.

http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... dl%E9+okno
Naposledy upravil(a) Dany dne 03.06.2007 23:03, celkem upraveno 1 x.
- Meda
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Vypadlé sklo"
Stahovačka s motorem stojí 4443,- bez slevy. Bohužel se to nedá jinak sehnat.hape píše:Ahoj všem. Právě jsem přišel od auta, které mi přichystalo nemilé překvapení. Při otevírání zadního levého okna (elektrické otevírání) v tom zapraskalo a okno se odporoučelo do dolní polohy ! Pak už nešlo nahoru, šlo s ním však ve dveřích volně pohybovat, jakoby vypadlo z nějakého úchytu. Nemáte s tím někdo zkušenost, přivítám každou radu. Zítra to budu muset rozebrat a juknout co by to mohlo být. Prosím jak se sundává výplň zadních dveří ? Omlouvám se pokud už se to tady řešilo, ale jsem z toho vykolejen a nechce se mi tady procházet kde co, tak pardˇon. Děkuji za případné rady.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: