Ahoj všem,
potřeboval bych poradit, již jsem zoufalý. Mám focuse r. v. 2003 cca před rokem jsem měnil přední kotouče a destičky a po nějaký době asi 3-5 tis. km mi při brždění v určité rychlosti, někde mezi 50-60 km/hod. začal vybrovat volant. Tak jsem to reklamoval, Mechanik mi vyměnil kotouče a destičky nechal. Chvíli to bylo zase dobré a poté to začalo cca zase po 3000-5000 km vybrovat. Znovu jsem reklamovala tentokrát vyměnil destičky i kotouče. Najel jsem zase 5000 km a začlo to dělat. Pote jsem to nechal již delsí dobu být, ale bylo to horší a horší a jednou mi začalo levé přední kolo brzdit i při jízdě až se z něho začalo kouřit. Pokždé byly kotouče zvlněny. Poté jsem to předal jinému automechanikovi, který se zabývá fordy. Ten znovu vyměnil kotouče i destičky plus třmeny , řekl že třmeny byly zarezlé a že je to tím.ted znovu po 4 měsících a po 7000 km to začíná dělat znovu. Vybruje volant při brždění kolem 60 km za hod.Už opravdu nevím co s tím.
vybrace do volantu při brždění
- viduka55
- Zkušený
Re: vybrace do volantu při brždění
Znacka montovanych kotoucu a desticek???
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
Viduka55 - Ford Focus II Duratec HE 2.0, r.v. 2006, 107 KW, GHIA - Galerie

-
- Nováček
To ted bohužel nevím. vím že podruhé se tam davali Bosch, ale co je tam ted bohužel opravdu nevím. Každopadně jsou tam po 4 nové kotouče a neni možné aby po každé dělali to samé.
- viduka55
- Zkušený
Kvalita dilu, znovu pridreny brzdovy trmen, styl jizdy,....je dost veci co to muze zpusobovat
Trmeny jsou nove nebo pouzite, vsechny desticky se sjizdi rovnomerne, nehreje se jedno kolo vic nez druhe???
Trmeny jsou nove nebo pouzite, vsechny desticky se sjizdi rovnomerne, nehreje se jedno kolo vic nez druhe???
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”

-
- Nováček
DESTIČKY SE SJIŽDÍ ROVNOMĚRNĚ A TŘMENY JSOU NOVÉ
-
- Člen klubu
Nejazdis tak, ze prehrejes brzdy (zjazd z kopca, horskeho priechodu, z dialnice) a potom hned niekde zastanes? Stopka, dom, krizovatka, semafor...?
- miki21
- Test driver
Myslím, že témat kolem vibrací při brzdění je zde dost, stačí jen trochu hledat. Netřeba zakládat nové.
http://www.ford-focus.cz/forum/search.p ... d%5B%5D=83
loock
http://www.ford-focus.cz/forum/search.p ... d%5B%5D=83
loock
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.