Navigační systém Blaupunkt TravelPilot
- Bonas
- Nováček
Koupil jsem Focuse s dynamickým navigačním systémem Blaupunkt Ford TravelPilot 170 a sháním k němu jak manuál, tak také navigační CD Česká republika s označením DX za rozumnou cenu. Je někdo vlastníkem tohoto navigačního systému? Díky
[/url]
Ford Focus 1.6 16V ZETEC-SE 9/2004
-
- Test driver
navi
Tipujem,ze je tam urcite aj radio+cd.........dobra vecicka.Mne by sa hodilo,lebo ked chodime do Holandska k rodicom,vecne zabludime
.
Bonas-i....s navodom vsak pomoct neviem a myslim,ze vela ludi tu asi navigaciu mat nebude.Ale snad......

Bonas-i....s navodom vsak pomoct neviem a myslim,ze vela ludi tu asi navigaciu mat nebude.Ale snad......
- Bonas
- Nováček
Ta navigace byla v ceně auta a je to samozřejmě i s radiem a CD + měničem pod sedadlem řidiče. Dobrá věcička to bude, až seženu to navigační CD, k sehnání je, ale u Blaupunktu stojí mapa ČR+Polsko 4 790,- Kč, což je docela pálka. Jinak jsem s tím dostal originál CD mapu Německa 2005, ale ta mi bude k něčemu, až tam pojedu. Manuál už k tomu mám, z Blaupunktu mi ho ochotně před chvílí poslali v angličtině mailem.
-
- Junior
Re: Navigační systém Blaupunkt TravelPilot
Mam ted na zkousku CR 2005 ze Skodofky, navigace se nacte, ale nektere volby mam zamknute (zatim jsem neprisel proc, moc jsem si s tim nehral). Jinak se da na DC stahnout 2003 i 2004 ruzne staty (hledej TeleAtlas), ja mam fcni vypalenou 2003. Manual mam nekde v cestine sice k jinemu Blaupunktu s menicem, ale ovladani je stejne (az na par drobnosti).Bonas píše:Koupil jsem Focuse s dynamickým navigačním systémem Blaupunkt Ford TravelPilot 170 a sháním k němu jak manuál, tak také navigační CD Česká republika s označením DX za rozumnou cenu. Je někdo vlastníkem tohoto navigačního systému? Díky[/img][/url]
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
-
- Junior
Heh, ted koukam, ze sme co by kamenem dohodil
Mozna se muzem nekde sejit a vyzkouset, s tou CZ 2005 si totiz nejsem jisty, jestli je problem v CD nebo v Blaupunktu nebo v nejakem mem nastaveni. Kamos od ktere to mam zkopcene tvrdil, ze ve Skodovackych navigacich to zkousel a jelo to.

Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- LAGI
- Nováček
Navigace+ CD Cz
Nazdar Fokusáci!
Mněl bych taky zájem oCD mapu Cz a Sk.
U navigace jsem nemněl žádné CD tak vůbec nevím jak to funguje.
Taky kdyby mněl někdo návod v češtině na "travel pilota", tak bych to uvítal. Zatím dík.
Jsem tady novej, tak se teprve orientuji, ale jinak jste supr.
Taky kdyby mněl někdo návod v češtině na "travel pilota", tak bych to uvítal. Zatím dík.
- Bonas
- Nováček
Re: Navigace+ CD Cz
Pokud máš TravelPilota 170, tak mám návod v angličtině, němčině, francouštině a tuším holandštině ve formátu PDF a můžu poslat. Český jsem si objednal na Ford Homologace cca. před 2 měsíci, ale stále nic, i když mě neustále ujišťují, že bude.LAGI píše:Nazdar Fokusáci!

Co se týče navigačního CD Teleatlas Travel Pilot DX 2005/2006 od Blaupunktu, tak je dohromady Česká republika s Polskem, Slovensko zatím není a ani nebylo. Jen pro informaci, to CD stojí 4790,- Kč.

- ferdys
- Nováček
Zdar, koupil jsem FF též s TravelPilotem 170, dovoz z Německa. Manuál k navigaci jsem poptával u Blaupunktu, ale mají prý pouze v němčině. Mohl bys mi prosím přeposlat ten v angličtině? Díky.
Ford Focus C-MAX 100kW, 2,0 TDCI 2006
- Bonas
- Nováček
Re: Navigační systém Blaupunkt TravelPilot
Poslal jsem Ti ho na mail.ferdys píše:Zdar, koupil jsem FF též s TravelPilotem 170, dovoz z Německa. Manuál k navigaci jsem poptával u Blaupunktu, ale mají prý pouze v němčině. Mohl bys mi prosím přeposlat ten v angličtině? Díky.