Přední světla -Nesvítí
-
- Nováček
Přední světla -Nesvítí
Dobrý den, včera mi kámoš dělal zadní světlo (Nesvítilo , tak dělal něco s pojistkama-asi měnil) ale od toho dne mi nejdou přední světla (zapnou se jen potkávačky a ani páčkou nejdou rozsvítit dálková. Přepnout světla do polohy 2(potkávácí ) a 3 neni žádný rozdíl. Nevíte čím to může být? taky pojistkama? a které to mají nastarost nevíte? Mam Ford Focus 1.8i 16V r.v 2001.
Děkuji za rady.
Děkuji za rady.
- ZaQik
- Admin
Re: Přední světla -Nesvítí
ano, zacni pojistkama
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
Vyřešeno 

- petulak
- Test driver
ale, jak?????vavris159 píše:Vyřešeno
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
-
- Nováček
Tiež mám problém ale trochu iný. Prosím o radu.
V pravom svetlomete mi prestala svietiť žiarovka (H7), klasika výmena.
Po týždni opäť ale keď som prešiel nerovnosť rozsvietila sa. To sa zopakovalo niekoľko krát ale keď sa už nerozsvietila po nerovnosti, šiel som vymeniť, ale žiarovka bola OK a tak som to nechal a buchol po svetle. A svieti. Prešli asi dva mesiace a opäť nesvieti, buchnutie - svieti. Zase cca 2 mesiace a opäť dnes ráno nezasvietila, pozrel som sa na to až po príchode z práce. Vypnutý motor, buchol som po svetlomete, zasvietila sa a pri tom buchnutí som počul zvuk akoby prestavenie sa nejakého aktuátora. Keď som opätovne pobuchal tak sa stále ozval ten zvuk, pričom žiarovka nezhasla, resp. zhasla len pri silnejšom údere.
Čo to je ten zvuk, asi to má súvislosť s mojim nesvietením, alebo poradte v čom mám problém so žiarovkou H7? Poznámka: parkovačka, diaľkové bez problémov.
V pravom svetlomete mi prestala svietiť žiarovka (H7), klasika výmena.
Po týždni opäť ale keď som prešiel nerovnosť rozsvietila sa. To sa zopakovalo niekoľko krát ale keď sa už nerozsvietila po nerovnosti, šiel som vymeniť, ale žiarovka bola OK a tak som to nechal a buchol po svetle. A svieti. Prešli asi dva mesiace a opäť nesvieti, buchnutie - svieti. Zase cca 2 mesiace a opäť dnes ráno nezasvietila, pozrel som sa na to až po príchode z práce. Vypnutý motor, buchol som po svetlomete, zasvietila sa a pri tom buchnutí som počul zvuk akoby prestavenie sa nejakého aktuátora. Keď som opätovne pobuchal tak sa stále ozval ten zvuk, pričom žiarovka nezhasla, resp. zhasla len pri silnejšom údere.
Čo to je ten zvuk, asi to má súvislosť s mojim nesvietením, alebo poradte v čom mám problém so žiarovkou H7? Poznámka: parkovačka, diaľkové bez problémov.
Focus II combi 1.8 TDCI r.2010
ex Focus II combi 1.6 TDCI 80kW r.2006
- Johny181
- Junior
Není to nějaká autonivelace?
FOFO 1.5 110kw
134kw Ecoboost - 2017 KOMBI TIANIUM - Modrá Deep Impact

FOFO 1.6 16V 74kW - 1999 SEDAN Ghia - Med. harvest gold
-byl
9let sloužil bez zaváhání

FOFO 1.6 16V 74kW - 1999 SEDAN Ghia - Med. harvest gold

9let sloužil bez zaváhání

-
- Nováček
Aha, takže ten zvuk by mal byť nastavenie sklonu svetla (neautomatické) mám klasické svetlomety, otázkou zostáva prečo sa spustí po údere a ako to súvisí s nesvietením žiarovky.
Focus II combi 1.8 TDCI r.2010
-
- Člen klubu
Mas tam pravdepodobne zly kontakt. Nastavovanie vysky luca (nivelacia) nema na klasickych svetlach nic spolocne s kablami pre H7.
Ale ked ti naozaj zavrcal motorcek, ten zly kontakt bude asi zem.
Ale ked ti naozaj zavrcal motorcek, ten zly kontakt bude asi zem.