před několika měsíci jsem měl nehodu, po které mě vyměnili celou zadní nápravu (z vrakáče). Když jedu po rozbité silnici, tak je od zadní pravé strany slyšet celkem intenzivní rány - spíše kovového rázu. Dá se říct, že na každé díře, kdy se auto zhoupne ke straně. Když jedu rychle a kastle se nestačí zhoupnout, tak je to celkem OK. V mnohem menší míře to ale dělalo i před výměnou nápravy!
Už mě vyměli oba silentblocky (ty vodorovné co jsou po stranách mezi nápravou a kastlí), ale dělá to pořád. Taky auto lehce plave a občas (ne vždy!) při jízdě rovně mám volant lehce pootočený doprava. Jakoby se za jízdy měnila geometrie?!? Zvláštní je, že stačí dát auto na zvedák a zase dolu, a pak nějakých 100km je to v pohodě a pomalu se to zhoršuje. Tlumiče jsou podle servisu vpoho (mají cca 40tis. a nějaké 3 roky). V servisu už je napadá jenom vzít to na technickou a pak se uvidí, co tam ukáže test podvozku. Už teď mě to stálo nějaké 3-4tis za ty silentbloky+práce a pořád stejný problém

Neřešil někdo něco podobného? Koukal jsem na ostatní vlákna, že většinou byly na vině právě silentblocky nebo tlumiče, tak nevím co dál, pokud je oboje prý v pohodě.
Mirek