Přední stěrače - pohon

Zamčeno
spratek
Nováček
Nováček

Přední stěrače - pohon

Příspěvek od spratek » 21.10.2014 10:52

Zdravím,
moje původní téma bylo zamčeno, tak jsem nucen založit nové.
Prošel jsem celé fórum a nemyslím si (jako lucky.jack), že moje téma bylo dostatečně objasněno. Také oprava formou výměny vadného dílu za nový, je mi proti srsti. Samozřejmě chápu, že v dnešní době se už nic neopravuje, ale jen vyměňuje.
Takže pokud má někdo zkušenost s opravou pohonu stěračů (pakliže je opravdu zdrojem mých problémů) , budu vděčný za každou radu.
Díky
R.M.

Můj původní příspěvek:
Zdravím,
mám problém s předníma stěračema. Když je páčka stěračů v poloze 1, tak se mi někdy stává, že při vracení se stěračů do parkovací polohy, shoří pojistka stěračů a stěrače zůstanou viset v poloze na 2 hodinách. Problém je, že se to děje poměrně náhodně. Stěrače normálně běží a po nějaké době se zastaví. Po výměně pojistky zase nějaký čas běží. V polohách ovládání 2 a 3, vše běží bezchybně.
Zkoušel jsem promazat pákový mechanismus stěračů, to nemělo žádný vliv. Zkusil jsem přehodit relátka zadní za přední, to myslím pomohlo, ale jen na čas. Včera mi pojistka zase shořela. Chápal bych, kdyby pojistka praskala při rozběhu motorku, to by zřejmě byly v háji uhlíky, ale takto si nevím rady.
Setkali jste se někdo s něčím podobným?
Ford Focus 2002, 1,6 benzin.

R.M.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Přední stěrače - pohon

Příspěvek od foki » 21.10.2014 11:31

muzes zkusit odjistit tahla a vyzkouset jestli bude pojistka praskat , pokud ne , tak tahla rozebrat rozhybat a promazat . nebo jednodussi varianta , pohon vymenit.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Zamčeno

Zpět na „Focus - karoserie 1998 - 2004“