Vyberam z SK fora :
Dobry den,
Kupil som novy focus ecoboost 125hp 6 stupnova prevodovka
Hned v ten den som zistil, ze v motore je turbo pre 100hp verziu...??!!!

Na turbe je vyrazene cislo 100 a pod nim je vyrobne cislo CM5G6K682HB co zodpoveda 100hp verzii
Viete niekto aky je rozdiel medzi turbom 100hp a 125hp ? resp. kt. suciastky su ine 100hp vs 125hp
co je to za mutant ten moj novy focus lebo konfiguraciu 100hp motor s 6 stupnovou prevodovkou som nikde nevidel. Nechce sa mi verit ze to auto mohlo prejst post vyrobnou kontrolou...
Po preverovani kadecoho mozneho aj nemozneho :
No asi sudruhovia niekde urobili chybu, rozdiel je sice len v pismenku G a H ale robi to celkom 25HP
Vyzera to ze pojde asi o chybicku
– 1761178, CM5G-6K682-GB
: 3 zyl. EcoBoost
: 998 ccm
: 125 HP
: 2012
– 1761181, CM5G-6K682-HB
: 3 zyl. EcoBoost
: 998 ccm
: 100 HP
: 2012
A nasledne hrozostrasne zistenie :
no Ford si riadne zavaril. Ide o celu seriu novych focusov hatchback
Momentalne len v BA maju na sklade 5 novych focusov ecoboost hatchback 125hp verzie VSETKY s nespravnym turbom :fc_36: a veselo ich maju v predaji
Nastastie ale predajca ponukol full refundaciu :
Ford bezproblemov pristupil na vratenie penazi. Takze vratim auto a dostanem full refund
Takze ti, co ste v teraz kupili FFIII hatchback 1.0 EB 125 HP, skontrolujte si turbo, ci tam nahodou nenajdete nieco taketo :
Je dost mozne, ze sa to tyka iba nasich slovenskych vozov, no nikde nie je napisane, ze nemozu byt postihnute aj auta pre iny trh.
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO