tak vcera jsem si privezl fofo mkI kombi, 1.8 16V a radost z nej mi kazi rizeni...na testovacce v bazaru jsem si niceho nevsim, diky charakteru silnice (sem tam dira, sama zatacka klopena dovnitr - styl okresky ma Vysocine). Nicmene jsem to vcera vezl domu a par veci jsem objevil, tak se chci zeptat...
at uz pri tricitce nebo v kile, vibruje volant...ne moc, ale vybruje...stejne tak pri brzdeni a auto lehce tahne doleva...moje typy 'nevyvazeny kola + geometrie)...pripadne lozisko rizeni :-/...ale vec hlavni, pri ceste domu, jsme si s kamaradem vymenili auta, ja jel za nim a kdyz jel levotocivou zatacku, tak jsem si vsim, ze kolo lehce kulha...nakopnutej disk?
vec dalsi, ktera me ted trapi asi nejmin...zadni kola jsou do Acka, ale gumy jsou sjety pritom na venkovno strane behounu tak mi to moc nesedi...mivaji focusy na zadni naprave Ackovej odklon?
posilovac...vyhovuje mi, funguje, nedela to, co hodne jinych fordu, ze na plny rejd zacne hucet/piskat...ale pri otaceni v jakem kolim smeru, at uz s vypnutym motorem nebo bez tak lehce neco vrze...je to temer neslysitelne, ale byl bych nerad menil servo...oleje je tam dost, divny je, ze to dela i pri vypnutym motoru, takze bez posilovace...zvuk mi pripada, jak kdyby se o sebe trela nejala guma/pryc...manzeta nebo neco takoveho, nevim...
matebs tim nekdo zkusenosti? typy?
diky