Ahoj mám problém odešel mi altík . Po výměně altíku při teplém motoru po nastartování svítí kontrolka dobíjen a nereaguje plynový pedál někdy se po chvíli cca
0 vteřinách chytne a pedál jde ale zas někdy se stane že motor chcípne a po několika pokusech nastartování a chcípání zhasne kontrolka dobíjení a pedál už zas jde. Když je motor studený tak je to v cajku.Zkoušel jsem vyměnit altík regulátor proměřřil prostříkal veškerou kabeláž od altíku k baterce a RJ a pořád problém. nesetkal se někdo s tím to problémem
nereaguje plynový pedál Mondeo mk3 tddi
-
- Nováček
- Slid
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: nereaguje plynový pedál Mondeo mk3 tddi
- dobiji to?
- diagnostika?
- diagnostika?
Mondeo, 2.0 TDCi 85kW, combi, r.v. 12/2006, EURO 4 + DPF, Futura X, Webasto
-
- Nováček
Ahoj diagnostika nehlásí nic .Altík když když je motor teplej a svítí kontrolka dobíjení tak nedobíjí.Ale když se zadaří a kontrolka zhasne tak už dobíjí .
- Slid
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ja to tipuju na spatny nebo vadny alternator, nebo nejaky zkrat. Nejlepsi by byl servis / autoelektrikar.
Psal si, ze ti odesel alternator? Takze si ho vymenil cely za funknci? Nebo si ho davala na repas?
Psal si, ze ti odesel alternator? Takze si ho vymenil cely za funknci? Nebo si ho davala na repas?
Mondeo, 2.0 TDCi 85kW, combi, r.v. 12/2006, EURO 4 + DPF, Futura X, Webasto
-
- Nováček
Jojo odešel alternáto tak jsem ho vyměnil za nový.Potom jsem měl i uplně nové regulátory tři od známého půjčené a to jsem zkoušel a pořád stejný problém.