tak se hrdě hlásím jako další Fokiho spokojený zákazník.

Myslím, že příštím potencionálním kupujícím se jedna recenze navíc bude hodit, protože v dnešní době není žádný doporučení na škodu.. A co se týče koupě solidního ojetýho auta, tak to platí dvojnásobně..

Foki je automobilovej mág. Byl jsem trošku "neobvyklej" zájemce, nevezl mi nic přímo "na míru", koupil jsem auto, který už měl chvíli dovezený a nějakej čas mu "viselo". Nejspíš to bylo tím, že se nepodařilo přivézt z Německa slibovanou servisku, jinak si to nedovedu představit - skvělý auto ve skvělým stavu.

Ale od začátku: Vybíral jsem auto, četl vše možný i nemožný, .. Přemýšlel, hledal.. Nakonec padla volba na Focus, takže jsem se o to auto začal zajímat a skončil jsem tu na fóru. Tady v mým vláknu, kde jsem kladl hromady otázek, možná pro někoho banálních, mi někdo doporučil fokiho a koupi u něj.

Měl jsem k dispozici jistý finance a měl jsem jistý nároky, foki měl zrovna auto podle představ, jen barva se mi trošku z fotek nelíbila. Ale barva je vedlejší, že?

Domluvili jsme se, že přijedu vlakem do Budějek /Foki mě a mýho kamoše ochotně nabral na nádraží, protože dílnu má kousek za ČB; první dojem - pohodář/ a jeli jsme do dílny s tím, že pokud bude vše jak jsme se domlouvali, tak bych s tím rovnou i odjel. Přijeli jsme k dílně, spadla mi čelist - kára jak prase!

Nechal nás auto prohlídnout, zvednul na zvedák. Na otázky odpovídal jako profík - někdy možná až zbytečně do hloubky, ale je fajn vědět, že inženýr, kterej tam dal tyhle nýty, byl prostě vůl, protože korodují

Nakonec jsme vše sepsali, dostal jsem slevu na povinný ručení 35%, což bylo potěšující

Podali jsme si ruku a jel jsem krásným autem domů

Fokiho doporučuju, vše vám poví, nezapírá, menší nedostatky přizná, opraví, dodělá.. Ještě mi přidal relátko, abych nemusel zapínat světla a pohrál si s tím..
Pokud si toto někdo přečte a pomůže mu to, budu jen rád

Milane, dík.