Chtělo by ho to vidět v reálu, ale z toho inzerátu, se mi to úplně nezdá. Volant neni jenom lesklej od vysokýho opotřebení, ale dost se loupe (vlastně už je oloupaná) ta kůže na něm, což jsem nikdy u focuse při těchto kilometrech a ani o 50k km víc neviděl. Navíc k němu neni cebia certifikat, což je na skodaplus zvykem a to samo o sobě už něco říká. Navíc k němu nejspíš není serviska, protože to na skodaplus vždycky píšou, ale může jít jen o chybu, nevíš po kolikátým majiteli je a odkud. Samozřejmě stačí zavolat a oni ti to řeknou. Ale ten neúměrně opotřebený volant a podezřele nízká cena vzhledem k výbavě, mě vede k tomu, že počítadlo kilometrů už klidně mohlo vidět 200k km. Ještě je tam napsáno, že je po výměně rozvodů ve 116k km, což může znamenat buď to, že auto už vidělo víc než 160k km, nebo byly dělaný po 8 letech, ale to by znamenalo, že s autem bylo za rok najeto jen 87km a nebo, ale to je podle mě hodně nízká pravděpodobnost a nejspíš i blbost, že si to auto teď někdo koupil, hned preventivně rozvody udělal, ale s autem je něco hodně v nepořádku a tak se ho co nejrychleji zbavil.Samozřejmě je nejlepší si to prohlídnout osobně, je těžký dělat závěry takhle z fotek a popisu v inzerátu. Ale kdyby to bylo na mě tak bych ještě šetřil a koupil něco od fokiho u něj máš jistotu původu i kilometrů, jednoho má třeba tady
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 19&t=37951