Pred 2 mesici jsem svoje auticko vez z Liberce a na zkousku jsem na dalnici jel i 195km/h, pak uz jsem to pustil.. ted o vikendu jsem nevytlacil vic nez 180km/h, nevite nekdo jak je to mozny? jestli se mi ty koniky nejak ztratili, docela me to stve
Max. rychlost
- velcro
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Max. rychlost
Zdravim... chci se zeptat kolik vam max. jede fofik 1.6 16v?
Pred 2 mesici jsem svoje auticko vez z Liberce a na zkousku jsem na dalnici jel i 195km/h, pak uz jsem to pustil.. ted o vikendu jsem nevytlacil vic nez 180km/h, nevite nekdo jak je to mozny? jestli se mi ty koniky nejak ztratili, docela me to stve
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no vzhledem k tomu, že mám maximálku nějakejch 180, tak jsem to už ve 170 neměl sílu dále pokoušet, ale ani jsem nepostřehnul, že těch 170 jedu, jen žena vedle přestala mluvit
nejel jsi poprvé z kopce a ještě s větrem v zádech ?
nejel jsi poprvé z kopce a ještě s větrem v zádech ?
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

-
zirafak
- Test driver

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak dokonce jsem jel ještě rychleji, no už to bude rok a paměť už tak neslouží

- velcro
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- stan
- Junior

205 aj s rodinkou na zimakoch a este tahal nebyt jednej astry ktora sa mi vtrepala do cesty, potom sa mi uz nechcelo roztahovat, skuste natankovat shell v-power RACING uvidite ten rozdiel, na bezny v-power alebo 98 nereaguje nijak prevratne oproti 95, ale 100 je supa 
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
-
KUTY
- Jiri02
- Pokročilý

Myslim, ze vyssi oktanove cislo nema vliv na teplotu ve valcich. Naopak tomu muze byt, pokud se pouzije nizkooktanovy benzin do motoru staveneho na vysokooktanovy - pak muze dochazet k detonacim i pri vysokych otackach, ktere ani tak nejsou slyset, ale projevi se narustem teploty motoru.
Nevim, zda V-power bude mit nejaky vyrazny vliv na max. rychlost. Docela by mne to zajimalo. Spis si ale myslim, ze je to jen reklama, ale nezkousel jsem.
Nevim, zda V-power bude mit nejaky vyrazny vliv na max. rychlost. Docela by mne to zajimalo. Spis si ale myslim, ze je to jen reklama, ale nezkousel jsem.
- UcuLeLembo
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
to jsi pospíchal domů, aby jste se pořádně vyspaliDany píše:Z Postupic 180.

- Frost
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Náš motor 1.6l má kompresní poměr 11:1 a proto je znát když se do něj nalije 100 oktanový benál. 100 oktanů napomáhá přesnějšímu spalování v tak velké kompresi jako je v našich 1.6kách. Nevidím důvod proč by se měla teplota při jeho použití navyšovat. Mám chip od Bitpower a vždy když dám VPover racing tak mi klesne spotřeba a motor lépe jede...je kultivovanější. A neřekl bych, že je to způsobeno chipem ale stavbou motoru...prostě mu chutná. U netknutých motorů 2.0 takový rozdíl nepoznáte i když tam něco je 
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- siki
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ADAC odpovídá na otázku kdo vlastně potřebuje vysokooktanové palivo lakonicky: nikdo. Podle výrobců automobilů jsou snímače klepání v dnešních motorech nastaveny na nejvýše 98oktanový benzín a větší potenciál paliva nejsou schopny za běžných podmínek využít.
http://news.auto.cz/aktuality/100-oktan ... power.html
http://news.auto.cz/aktuality/100-oktan ... power.html
Ford Focus 1.6 HB 2001
-
chmelko
- Test driver

hmmm,tak to je zaujimavy názor..tankujem vylucne V-power a som spokojny..tachometer mi uz ukazovala aj cca. 205,mozno malinko z kopecka, ale nemal som GPS tak neviem skutocnu rychlost..
inak cena benzinu ide hore,takze max.zostanem u V.power, moja psychologicka hranica je 30kc/liter, takze ak bude zanho ta 100 tak hoi tam nalejem
inak cena benzinu ide hore,takze max.zostanem u V.power, moja psychologicka hranica je 30kc/liter, takze ak bude zanho ta 100 tak hoi tam nalejem