El. okno problém stahování
- Zatoulanej.pes
- Nováček
El. okno problém stahování
Zdravím,
mám problém s PP el. oknem. Dolů sjíždí na obě polohy spínače, nahoru nejede. Ovládání PP okna od řidiče ale funguje jak má. Taky zlobí LP okno, dolů sjede až asi po třetím stisku spínače.
Někde jsem se tu dočetl, že se el.okna dají nějakým způsobem resetovat, neví někdo jak?
Kdyby někdo z Olomouce a okolí měl navíc mechanismus z PZ el.dveří (sedan), měl bych zájem.
Dík.
mám problém s PP el. oknem. Dolů sjíždí na obě polohy spínače, nahoru nejede. Ovládání PP okna od řidiče ale funguje jak má. Taky zlobí LP okno, dolů sjede až asi po třetím stisku spínače.
Někde jsem se tu dočetl, že se el.okna dají nějakým způsobem resetovat, neví někdo jak?
Kdyby někdo z Olomouce a okolí měl navíc mechanismus z PZ el.dveří (sedan), měl bych zájem.
Dík.
Ford Focus SDN 1.8 16v Ghia 2000[/b]
- HonzaNovotny
- Junior
Re: El. okno problém stahování
Jestli máš všechny okna v el., zkusil bych prohodit spínač s některým ze zadních (předpokládám, že jsou stejné). Mohl by to být spínač v háji. S tím ovladačem LP okna to asi bude podobný.
Jestli myslíš resetem nastavení poloh oken, tak tohle je z manuálu:
Jestli myslíš resetem nastavení poloh oken, tak tohle je z manuálu:
- Zdenekold
- Nováček
Mám el. stahování všech oken. Problém je s ovládáním levých zadních z místa řidiče. Otvírání okna funguje na stisk polohy "Zavřít"!! a zavřít od řidiče to nejde. Z místa cestujícího bez problémů. Mám hledat problém v tom mikrospínači?
On: Ford Focus Combi III 1.6 TI-VCT 74kW 2012
Ona: Ford C-Max 1.5 Ecoboost 110 kW 2019
- Nonid
- Test driver
Ja mam podobnej problem: Mam jenom predni v elektrice a u ridice funguje ovladani pro okynko ridice obracene, pro spolujezdce ale spravne... Nevite nekdo jak to snadno prenastavit bez vytahovani dratu?
Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
- Zatoulanej.pes
- Nováček
Určitě ano, já jsem ho celý rozebral, vyčistil a pomohlo to. Tištěný spoj byl zaoxidovaný asi od čistících sprejů na palubku.Zdenekold píše:Mám el. stahování všech oken. Problém je s ovládáním levých zadních z místa řidiče. Otvírání okna funguje na stisk polohy "Zavřít"!! a zavřít od řidiče to nejde. Z místa cestujícího bez problémů. Mám hledat problém v tom mikrospínači?
- Zdenekold
- Nováček
A není tam riziko nějakého poškození nebo tak? Jinak máš asi pravdu, problém se objevil po mokrém čištění firmou.Určitě ano, já jsem ho celý rozebral, vyčistil a pomohlo to. Tištěný spoj byl zaoxidovaný asi od čistících sprejů na palubku.
- Zatoulanej.pes
- Nováček
Jestli jsi trochu šikovný, tak to zvládneš. Takhle vypadá ten tišťák:Zdenekold píše:A není tam riziko nějakého poškození nebo tak? Jinak máš asi pravdu, problém se objevil po mokrém čištění firmou.Určitě ano, já jsem ho celý rozebral, vyčistil a pomohlo to. Tištěný spoj byl zaoxidovaný asi od čistících sprejů na palubku.
- Zdenekold
- Nováček
Díky za fotku, alespoň vím, co mám hledat.Jestli jsi trochu šikovný, tak to zvládneš. Takhle vypadá ten tišťák
-
- Nováček
Ahoj,
Mám v elektrice všechny okna, na zadním pravým mi jde z pozice sedícího vzadu stahovat a vytahovat okno pomocí ovladače na dveřích. Ale když já řidič chci ze svého panelu to dané okno stáhnout nic se neděje. Funguje jen vytahování okna z panelu u řidiče. Ostatní okna jdou stahovat a vytahovat standardně. Nevíte čím by to mohlo být a jak to dát dokupy?
Mám v elektrice všechny okna, na zadním pravým mi jde z pozice sedícího vzadu stahovat a vytahovat okno pomocí ovladače na dveřích. Ale když já řidič chci ze svého panelu to dané okno stáhnout nic se neděje. Funguje jen vytahování okna z panelu u řidiče. Ostatní okna jdou stahovat a vytahovat standardně. Nevíte čím by to mohlo být a jak to dát dokupy?