Vystavil ho tam Foki, takže jsem mu brnknul co a jak, cena byla na týden sundaná na 239 ("promo akce"

Bazarníci jsou tak trochu typická "rasa", ale ve Slomi byl docela příjemný pán, dal nám klíče a já zavolal lišovského "guru" jestli by měl chvilku, že bychom se konečně někde potkali osobně...
Mezitím jsem auto prohlédl, projel a pak dojel sám Foki a ještě podrobně vysvětlil kupci "co kdy kde" včetně fotek předchozích poškození.
Ještě si vymontoval přední přihrádku na palubce k drobné opravě...
Domluvila se ještě výměna oleje před odebráním vozu (za drobný doplatek) a dokoupení příčníků.
Když jsem řekl, že auto má technickou do srpna, odvezl je Foki s náma ještě na STK a udělaly se emise a pravidelná kontrola včetně evidenčky na nového vlastníka.
No, a svezení ve Focusu RS "kolem Budějc" bylo pak už jen takovou "třešničkou na dortu".
Kdyby management Ford Motor Company aspoň trošku myslel, tak zruší tu směšnou oficínu "Ford motor Company CZ s.r.o." v Praze, tu tamní bandu kreténů, a předá zastoupení značky do Budějovic

Update po pár týdnech - jak se říká "první vyhrání..." atd. - známá záhadná vada "displej palubáku" - prostě místo údajů máte dole svítící pruh, nahoře tmu.
Diagnostika Texa i OBD Texa Logger se sejmutýma datama z cca 50 km trasy "naplno" a s cca 10 starty...NIC, prostě NOTHING

Setkali jste se s tím někdo? Hlavně nepište kraviny "máš to rozbitý" a tak...