Mam kamaratku, ktorej odislo stare Daewoo. Nevymenila rozvody a tak nejak sa jej stretol motor. Vzhladom na stav celeho auta islo prec z domu a hladala nove.
Poziadavky: rocnik tak 2006, do 150t km, do 6-7t eur, 5-miestne, s dostatocnym pohodlim jazdenia 4-5 ludi po dialnici, zaroven na kratke mestske trasy.
Poziadavky som jej potom znormalizoval. Potom mi posielala svoje tipy - inzeraty, po znamosti atd. Kazde jedno auto som jej dohladal, ze bolo bud burane, alebo stocene, alebo je to nieco s nejasnou minulostou. Ked za 2 roky spravilo 60tisic a potom za dalsie 2 len 10t km. Pripadne podozrenia na poburackove zlepence. Alebo jeden Renault, ktory podla zaznamov STK mal v roku 2011 196t km. Jej "znama" ho predavala v 2013 so 130t km (ako inak).
Vysvetlil som jej a na tychto pripadoch si sama vyskusala praktiky bazarov.
Kedze jazdene auto potrebuje servis, starostlivost a nejake tie peniaze, vzhladom na jej skusenosti so servismi zacala uvazovat o kupe uplne noveho. To sme tiez presli ponuku modelov aj motorov.
Potom sa na mesiac odmlcala. Po mesiaci mi vola, ze ma nove auto. Pytam sa, ci "nove" alebo nove nove. Ze teda "nove. A odkial. No z AAA

A na aute ani nedosla domov z bazaru. Pokazilo sa po ceste. Co uz s takymi ludmi?