Tlaky v motoru 1.8i děkuji za rady ....
-
- Nováček
Tlaky v motoru 1.8i děkuji za rady ....
Zdravím takže jak jsem tu již psal mám Mondeo 1.8i 85kw r.v.96 a do 3000otacek temer bez vykonu zadna akcelerace a pak to taky neni zazrak .... tak na ruzne rady sem prosel a vycistil veskerou elektroniku a vse prosel bez problemu vse funguje nastvalo me to na tolik ,že jsem si na aukru koupil měřák komprese a asi mám nízké tlaky nvm kolik maji byt nejdriv sem provedl mereni za tepla a tlaky byly 8,5_8,3_8,3_8,5 a pak mi kamarad rekl a to provedu znova ale at naleju do kazdeho valce pred merenim trocha oleje a tlaky byly nasledovne 9,3_10_9,3_9,6 takže lehce narostli ,ale nevim o čem to napovida jestli jsou tedy spatne krouzky nebo propousteji ventily ? Díky za rady
- miki21
- Test driver
Re: Tlaky v motoru 1.8i děkuji za rady ....
Nejspíše budou po smrti pístní kroužky. Normálně by se měly tlaky pohybovat nekde mezi 10 -12 barů. Pokud tam naleješ olej, tak se vůle mezi kruhy a stěnou válce utěsní a tlaky se zvednou.
Diagnóza: špatný spodek motoru a ani hlava už na tom nebude nejlépe.
Nejrentabilnější řešení je koupit druhý starší motor, pokud možno, abys ho vyzkoušel ještě v autě. Změřit na něm tlaky a pak to přeházet. Nic jiného se u tak starého auta nevyplatí.
Diagnóza: špatný spodek motoru a ani hlava už na tom nebude nejlépe.
Nejrentabilnější řešení je koupit druhý starší motor, pokud možno, abys ho vyzkoušel ještě v autě. Změřit na něm tlaky a pak to přeházet. Nic jiného se u tak starého auta nevyplatí.

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.