Miri já jsem myslel,že jsme na diskuzním fóru a nemusím se bát tady položit dotaz...riziko,že se to tu někdy probíralo je vždy! a přitom funkce HLEDAT přesné spojení slov,které použiješ,třeba nenajde apod. jestli tě to tak otravuje,tak si o tom myslím své
Včera si mi pomohl a já poděkoval a měl dobrý pocit jak by to mělo fungovat na podobných fórech a dnes úplný opak a už teď mě štve,že jsem tu položil dotaz
Jinak,když jsme u toho,tak v těch tvých odkazech se psalo,že to nejde!!!airbag je prý spojený s krytkou a ta nepasuje,ale já už předem psal,že krytku na 3-ramený volant mám...a proto mě zajímá jestli airbag je stejný a ZaQik píše,že jsou shodné,ale krytka se z původního volantu zničí což mi nevadí,tak ve finále to jde...a o tom to je,že přesný dotaz potřebuji vědět teď...
Tohle mi na tomhle fóru vadí,už se mi hodně krát stalo,že se vždy najde někdo,kdo na můj dotaz mezi prvními napíše toto viz-Miri (proč zakládat nové téma? nebo nauč se používat funkci HLEDAT)tak jsem nic psát nebudem, bude každý jen prohrabávat historii co se tu řešilo dříve,třeba před 3lety a tohle forum půjde úplně do kytek,protože každý nový člen tady co párkrát položí dotaz a ostatní ho setřou odpovědí neumíš hledat už se to tu řešilo,tak už asi moc snahy neprojeví
přitom si myslím,že jsme tu lidi stejně zapálení pro tyto auta a měli bysme si umět pomoct a né jen chytračit,toť můj pohled na věc...
Už mi raději na nic neodpovídej,protože bych tě zase mohl s něčím opravdu otravovat a ty bys musel strávit půl minuty s odpovědí....ach jo