Ahoj, brzo mě čeká výměna všech brzdových kotoučů, destiček a nevím, jak jsou na to dostupné značky s kvalitou.Popravdě bratr měl na předku značku ATE power disc a nevydržely mu moc dlouho.(jenom jedny destičky).Koukal jsem, že jsou značky, Brembo, Ate, Bosch, Febi, Silenga, Ferodo, Ford.
Jde mi hlavně o to, aby ty kotouče vydržely aspon tři výměny desek +-.
Díky za vaše názory a doporučení.
Jaké koupit kotouče a desky?
- Sirk9
- Nováček
Jaké koupit kotouče a desky?
Ford C-max, 1,6 TDCi, 85kW, r.v. 3/2014 (od 2017), ~5,5l/100km za 3 roky
- Jardak
- Test driver
Re: Jaké koupit kotouče a desky?
Kdyby jsi si přečetl starší témata,zjistil by si,že už je tu toho napsáno mraky.
Ale stejně co člověk to názor a styl jízdy,proto ti nikdo nezaručí,že právě tato značka kotouče vydrží 3 sady destiček.
Pokud tě zajímá co mám na autě já,tak předek kotouče Brembo a druhá sada detiček Roadhouse. Kotouče mají teď asi 50 tkm. Vzadu mám kotouče Starline a druhou sadu destiček Roadhouse.Kotouče mají teď asi 65 tkm a původní destičky Starline s rezervou vydržely 50 tkm.
Ale stejně co člověk to názor a styl jízdy,proto ti nikdo nezaručí,že právě tato značka kotouče vydrží 3 sady destiček.
Pokud tě zajímá co mám na autě já,tak předek kotouče Brembo a druhá sada detiček Roadhouse. Kotouče mají teď asi 50 tkm. Vzadu mám kotouče Starline a druhou sadu destiček Roadhouse.Kotouče mají teď asi 65 tkm a původní destičky Starline s rezervou vydržely 50 tkm.
je: Rapid 1,6 TDI 85 kW 2015, Fabia kombi 1,4 TDI 70 kW 2008
byl: Focus kombi 1,8 TDCi 74 kW 2002,
byl: Focus kombi 1,8 TDCi 74 kW 2002,
- miki21
- Test driver
Re: Jaké koupit kotouče a desky?
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.