Nebudu tu popisovat jak vyndat budíku protože takových návodů je tu spousty , zaměřím se pouze na samotný displej. Sem by se měl doufám dostat každý.
Teď přichází trochu práce pro prsty vašich ( nebo cizích) dětí. Displej má plastovu černou krytku , která má na každé straně 2 zobáčky na které když přijdete , hned vám bude jasné jak krytku odendat.
Následně lehce nadzvedněte displej na straně kde nemá kontakty a nehtem se pokuste od rohu slepit folii která vypadá jako důležitá součást displeje , nicméně pouze mění barvu. Buďte opatrní aby jste zbytečně netlačili na sklo. Jakmile se vám podaří trochu odlepit roh , použijte něco tenkého čím odlepíte zbytek folie pod displejem kam se prstem nedostanete , já použil uchošťour

Buďte hodně opatrní s manipulací vašeho vybraného předmětu pod sklem, snadno ho zničíte.
Jakmile budete mít větší část odlepenou , vezměte např. tenké kleště a vytáhněte folii z poddispleje ven. Teď přijde můj " geniální " nápad:
Koupil jsem si klasický fotopapír na který jsem vytisknul čtverec o velikosti 4,6 x 2,1 v barvě podsvícení kterou jsem si vybral.
Ten jsem vystřihl a vložil místo fólie, řekl bych že výsledek je více než uspokojivý a je to za pár korun

Teď už stačí jen koupit místo žluté žárovky bílou LED diodu nebo modrou a výsledek bude geniální

Výsledek: Budu rád za každou připomínku nebo dotaz

Tady je obdelník který jsem použil já , Dávám ho sem kvuli rozměrům