nevíte někdo o solidním FoFo I., nejlépe po faceliftu,
je jedno jestli HB nebo combi, motor TDCI 85 kW?
nebo mám koukat na TDDI? co je lepší? recenze píšou TDCI

solidní km? jsem zapomněla, za rozumnou cenu

Díííky za pomoc,

klára
Ac1D píše: V12.Spis se pochlub proc sis takovy auto vubec kupoval
V12 píše:Ako daleko dochadza do tej prace ? Ja tiez dochadzam do prace. 2 roky som jazdil s Focusom TDCI a nastrkal donho cez 1000 EUR a to som este dalsiu tisicku usetril, pretoze som mal privelke stastie. Teraz jazdim s benzinom a spotrebou o cca 1.5 l/100 km vacsou, ALE neriesim :
- turbo
- vstrekovace
- CR cerpadlo
- DPF
... cize vsetko poriadne drahe veci. S tym dieslom som natocil cca 30 tisic km a prave po nich mi zacal setrit. Ale znova pohrozil dalsou poriadnou investiciou cca 1500 EUR (spojka, dvojhmota, lozisko, kotuce, platnicky, predne tycky stabilizatora), nasledkom coho siel nekompromisne z baraku, len sa za nim zaprasilo. Neexistuje diesel s nabehom 200k km, ktory nebude potrebovat investicie vo vyske polovice, s trochou smoly 3/4 jeho obstaravacej ceny. S benzinakom je riziko takehoto pruseru podstatne nizsie. Takze naco strkat hlavu do opratky...
Jo, starej Foki je dříč, to je pravda!klara píše:po pravdě už máme jeden pokus s benzínem za seboumanžel si vybral Fiata Stilo - a to fakt nikdy víc, po necelým roce letěl
proto chci zpátky starýho dobrýho focuse
já mám FoFo II, 2.0 TDCi a nedám na něj dopustit. Starý náš Foki byl dříč a v poměru k najetým km to s investicema nebylo až tak strašný (krom čerpadla)
Fiat byla TRAGIKOMEDIE, žádná pohádkaWolodyjowsski píše:Jo, starej Foki je dříč, to je pravda!klara píše:po pravdě už máme jeden pokus s benzínem za seboumanžel si vybral Fiata Stilo - a to fakt nikdy víc, po necelým roce letěl
proto chci zpátky starýho dobrýho focuse
já mám FoFo II, 2.0 TDCi a nedám na něj dopustit. Starý náš Foki byl dříč a v poměru k najetým km to s investicema nebylo až tak strašný (krom čerpadla)
![]()
A teď ještě třeba tu "o princezně na hrášku", pls....
Odpoved je jednoducha - lebo to bolo jedine auto na sirokom okoli, ktore po nastartovani nehulilo, necmudilo a bolo celkovo v ako - tak dobrom stave, pricom nebolo poskladane z 3 dalsich. A rozhodoval som sa prave podla celkoveho stavu, kedze kilometrom na budiku som neveril. A bola to velmi velka chyba, pretoze prave skutocne km rozhoduju. Ked som po vymene turba zistil, ze auto malo skutocnych 137 tisic, zacalo mi byt trochu nevolno - po takomto nabehu odvari turbo iba rally zavodnik. V kazdom pripade som rad, ze auto je uz prec a teraz jeduje noveho majitela.Ac1D píše: V12:historku o tvem aute uz zname.Spis se pochlub proc sis takovy auto vubec kupoval a mel si takovy najezd (nekde si psal 15k/rocne) a vedel si ze je stoceny kdyz si takovy zkuseny
Ono spis byl problem znacka auta nez co se do nej liloklara píše:po pravdě už máme jeden pokus s benzínem za seboumanžel si vybral Fiata Stilo ...
Nemusis byt expert na to aby ti doslo ze zrovna ten motor a vybavu nekupuje deda co jezdi jen pro rohliky.Ale kdyz kazdej chce malo km,za jeste min penez a aby to tahalo vodspodu proc mu to nedoprat.V12 píše:...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 6 hostů