Ve středu bude něco i na I Dnes.
Výsledek: 50 % z vybraného vzorku stočeno, často dost výrazně.
Dvoustránku mám k dispozici naskenovanou, kdybyste ji mocí mermo

Nebudu to lepit sem, chlapci z MF Dnes bejvaj hákliví a s médii nutno být zadobře...
..souhlasim s precedounevidím na tématu nic špatného
Uz ked som kupoval Focusa ja, tak "Vajco" predaval zaujimave auta, ze vraj z autosalonu v Italii, prakticky za cenu mojej 1.6ky som mohol mat 1.8cku Tdci so serviskou a 18tisic km priamo zo salonu. Neslo mi to do hlavy, ale tak nekupil som to. Neskor z toho bola kauza v TV. Prestahoval sa z Prikopu na Herspicku, neviem ako je na tom teraz. Bolo by zaujimave ho navstivit no a tolko spokojnych zakaznikov, co vidam so zelenymi podlozkami pod znacky od Promotion Cars, ze uz zacinam verit, ze stacanie KM je prospesna cinnost.Wolodyjowsski píše:No,dobrý no...jako poděkování za vstřícnost sem to trochu přehodnotil a urychlil, už to máte na níže uvedených stránkách v sekci "ke stažení", poslední dva soubory, takže si to zájemci sesosněte...
Myslím, že čtení je to docela zajímavé a nijak moc "reklamní" - pominu-li tu "reklamu", kterou si udělali někteří bazarníciA to jsme nebyli v Promoušnu a u Vajcové
![]()
Technické provedení převodu do pdf z MF nic moc, ale už jsem neměl nervy to dolaďovat, čitelné je to slušně, nazvětšujte si to když tak v prohlížeči.
Ano, ty podložky se zeleným podkladem taky registruji...lidem se tam líbí, jak mají ta auta vyleštěná...a že má třeba holandský Focus servisku s razítky z Francie?Nicco píše:Uz ked som kupoval Focusa ja, tak "Vajco" predaval zaujimave auta, ze vraj z autosalonu v Italii, prakticky za cenu mojej 1.6ky som mohol mat 1.8cku Tdci so serviskou a 18tisic km priamo zo salonu. Neslo mi to do hlavy, ale tak nekupil som to. Neskor z toho bola kauza v TV. Prestahoval sa z Prikopu na Herspicku, neviem ako je na tom teraz. Bolo by zaujimave ho navstivit no a tolko spokojnych zakaznikov, co vidam so zelenymi podlozkami pod znacky od Promotion Cars, ze uz zacinam verit, ze stacanie KM je prospesna cinnost.
Připomínky budou brány v potaz při další akci. Tahle nebyla poslednítym píše:Jen mi není jasná jedna věc...Když už jste byli v Rominu Caru v Plzni, který prošel dobře, neměli jste spíš skočit na "Deutsche auto"???
Deutsche auto totiž sídlí na stejném místě, má od Romina pronajat plácek před jeho prodejnou.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů