Když jsem sháněl auto, viděl jsem od tohoto prodejce pár zajímavých nabídek. Když jsem si ale projížděl podobný auta v Německu a celkově prošel naše weby - tipcars, sauto atd., získal jsem tak nějak dojem, že to asi bude trochu jinak s těma kilometrama a cenama u tohohle prodejce. Je to ale jen můj pocit. Každopádně buď opatrný.
Když jsem loni na jaře sháněkl auto, posílal jsem tomuto prodejci dotaz na VINko jednoho Focusu a odpovědi jsem nedočkal. Což dle mě mluví samo za sebe.
To jsem zvědav jaký to auto bude. Cena dle výbavy a fotek je ok. Ale znepokojili jste mě s tou 1.6tdci, že se to sere.
Je fakt, že když si dávám zde na fóru nezodpovězené příspěvky tak se nejčastěji objevují dotazy právě na tu 1.6 ostatní motorizace jen velmi zřídka.
Co si teda o této motorizaci myslíte. Je lepší hledat raději jiný tip motorizace?
Díky moc
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<- Ford S-Max 2.0 TDCi 103KW - 2011
Pokud jezdis delsi trasy a ne neustale kratke poskoky za studena, tak bych se DPF az tolik nebal.
A treba to melo DPF ve 120 tkm vymeneny ...
Vybava luxusni, cena celkem OK, zalezi na skutecnem stavu. To je klasicky nejvetsi neznama.
Ja DPF mam a nemam pocit, ze by me nejak limitoval.
Ford Focus C-MAX, GHIA 1,6 TDCi 80kW DPF, 2007 pred FL